Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Υπέγραψε στη Βέροια ο Έργκους Κάτσε!

Ο 28χρονος αμυντικός μέσος Έργκους Κάτσε υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βέροια, μέχρι και το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς έτσι ώστε να ενισχύσει τη «Βασίλισσα του Βορρά» στην  προσπάθειά της να επιστρέψει τη νέα χρονιά στα σαλόνια της Super League Interwetten.


 

O 28χρονος Έργκους Κάτσε προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και το 2010 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το 2011 δόθηκε δανεικός στην Αναγέννηση Επανομής όπου αγωνιζόταν στην Football League  για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Εκεί μέτρησε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο Ελλάδος έχοντας και 1 γκολ.
Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στον ΠΑΟΚ όπου και καθιερώθηκε στην ομάδα μέχρι και τη σεζόν 2015-2016, όπου δόθηκε εκ νέου δανεικός στη Βικτόρια Πλζέν για ένα χρόνο. Στη συνέχεια με τη μορφή δανεισμού έπαιξε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και της Λάρισας για να επιστρέψει το 2019 στον ΠΑΟΚ.
Τη χρονιά 2020-2021 πήρε της ελευθέρας του και μετακόμισε στον Άρη Θεσσαλονίκης μετρώντας 12 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και 4 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος πετυχαίνοντας και 1 τέρμα.
Τελευταίος του σταθμός πριν επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα , ήταν η Παρτιζάν Τιράνων.

Πλέον, επιστρέφει στη χώρα μας και τη Βέροια αρκετά πιο όριμος και έτοιμος για νέες επιτυχίες τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο και αυτό μένει να αποδειχτεί και στα γήπεδα της Super league 2.

Τέλος, να πούμε πως στην Ελλάδα και στο Πρωτάθλημα της Super League ο Κάτσε μετράει μέχρι τώρα 174 συμμετοχές με 10 γκολ και 14 ασίστ.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ