Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κρίσιμο τεστ με Διομήδη στη Δράμα

Τον Διομήδη Άργους υποδέχεται ο BIΑNCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 στο «Δημήτρης Κραχτίδης» αύριο Σάββατο (12/02, 12:30), με τους Δραμινούς να καίγονται για τους 2 βαθμούς ώστε να μείνουν σε τροχιά διεκδίκησης της εξόδου τους στην Ευρώπη, κάτι πολύ δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο…

 

Για μια ακόμη φορά θα απουσιάσει ο Καφαντάρης ο οποίος αναμένεται να είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε περίπου 15 μέρες. Ο Τουνγκελίδης επανέρχεται σε ρυθμούς αγώνων, ενώ σε εντατικές θεραπείες υποβάλλεται ο Έκτωρας Πολύδωρος μετά το διάστρεμμα που υπέστη στον αγώνα με την ΑΕΚ. Οι Δραμινοί που αγωνίζονται σε δύο μέτωπα πλέον Πρωτάθλημα & Κύπελλο δείχνουν να ξαναβρίσκουν ρυθμό και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στοχεύουν όσο γίνεται πιο ψηλά.

 

Δηλώσεις για την αναμέτρηση με τον Διομήδη έκανε ο Διεθνής χειροσφαιριστής Αχιλλέας Τόσκας: «Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας , και οι 2 ομάδες έχουμε παρόμοιους στόχους και πιστεύω πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η ομάδα του Άργους είναι πολύ καλή έχει πολλούς έμπειρους παίκτες και είναι καλά δουλεμένη. Εμείς προερχόμενοι από 3 ήττες στο πρωτάθλημα θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τους 2 βαθμούς που είναι πολύ πολύτιμοι για την συνέχεια».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ