Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η McLaren παρουσίασε την MCL36

Σε μια ζωντανή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο εργοστάσιό της στο Woking με τους οδηγούς Lando Norris και Daniel Ricciardo, η βρετανική ομάδα παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο.

Τα χρώματα του MCL36 διατηρούν το κύριο πορτοκαλί χρώμα,  αλλά η μπλε λεπτομέρεια κάνει την διαφορά στην εμφάνιση του μονοθεσίου. Θυμίζουν το επετειακό livery που εμπνεύστηκε από τον χορηγό της ομάδας Gulf που αγωνίστηκε η McLaren στο Grand Prix του Μονακό το 2021.

Μιλώντας κατά την αποκάλυψη της MCL36, ο Διευθύνων Σύμβουλος της McLaren, Ζακ Μπράουν, δήλωσε: «Χαίρομαι που μας βλέπω να ξεκινάμε και τα τρία προγράμματα αγώνων McLaren στα πρωταθλήματα Formula 1, IndyCar και Extreme E σήμερα».

«Η ομάδα μας στη Formula 1 συνεχίζει να σημειώνει μεγάλη πρόοδο κάθε χρόνο με τον επικεφαλής  Andreas Seidl, και αυτή η νέα εποχή κανονισμών αντιπροσωπεύει μια πραγματική ευκαιρία για την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω τον Lando και τον Daniel να βρίσκονται πίσω από το τιμόνι του MCL36».

«Ο Lando έκανε μεγάλη πρόοδο το 2021, σημειώνοντας τέσσερα βάθρα, και η εντυπωσιακή νίκη του Ντάνιελ στη Monza θύμισε στην ομάδα πώς νιώθει να κερδίζεις ξανά. Καθώς οδεύουμε προς το 2022, προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε αυτή την πρόοδο και να κλείσουμε περαιτέρω τη διαφορά από τις πρώτες ομάδες».

Ο James Key, ο εκτελεστικός διευθυντής της McLaren, είπε ότι η ομάδα του «μπορεί να είναι περήφανη που παρουσιάζει ένα πραγματικό μονοθέσιο».

Και πρόσθεσε: «Είναι το μονοθέσιο που θα πάρουμε στη Βαρκελώνη. Ναι, έχουμε κρύψει μερικά κομμάτια για προφανείς λόγους, υπάρχουν ορισμένες ευαίσθητες περιοχές, αλλά όλα αυτά θα φανούν όταν θα αγωνιστούμε».

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ