Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, δυσκολεύει το έργο του Άρη

Για άλλη μια φορά ο Άρης είχε την κυριαρχία στο παιχνίδι αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που κερδίζει τους κιτρινόμαυρους αυτή την φορά στους Ζωσιμάδες με 2-0 και κάνει έτσι πιο δύσκολο το έργο του Άρη για την είσοδο στα play offs.

Οι κιτρινόμαυροι ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος, κράτησαν μπάλα, δημιούργησαν αλλά δεν κατάφεραν για ακόμη μια φορά να σκοράρουν. Από την άλλη πλευρά ΠΑΣ έμεινε πίσω προσπαθώντας να χτυπήσουν τον Άρη στις αντεπιθέσεις. Σημαντικότερες ευκαιρίες για τους Θεσσαλονικείς ήταν το σουτ του Μπερτόλιο στο 8ο λεπτό χωρίς να ανησυχήσει τον Λοντίγκιν και η κεφαλιά του Εντιαγιέ μετά από φάουλ στο 14ο λεπτό οπού έφερε και την τρομερή επέμβαση του Λοντίγκιν. από την πλευρά των παικτών των ΠΑΣ δεν απείλησαν ιδιαίτερα πέρα από την κεφαλιά του Περέα στο 37ο λεπτό και το σουτ του Σάλιακα στο 42ο λεπτό με την μπάλα να καταλήγει και στις δύο περιπτώσεις άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι απέκτησε ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον οι κιτρινόμαυροι ήταν που είχαν και πάλι την κυριαρχία αλλά ο ΠΑΣ ήταν αυτός που σκόραρε στο 51ο λεπτό μετά από στημένη φάση ο Κάργας πήρε την κεφαλιά, την έστειλε δοκάρι αλλά η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Σιαμπάνη και κατέληξε στα δίχτυα. Οι παίχτες του Μάντζιου προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση αλλά δεν τα κατάφεραν, μέχρι που ήρθε το κερασάκι στην τούρτα, με τον Ντομίγκεθ να σκοράρει το 84ο λεπτό μετά από παρέμβαση του VAR για το αν η μπάλα πέρασε την γραμμή. Ο Άρης είχε δύο συνεχόμενα δοκάρια στις καθυστερήσεις δείχνοντας και πάλι την ατυχία του.

Πλέον οι Θεσσαλονικείς έχουν δύσκολο έργο για να μπούνε στα play offs αφού έχουν απομείνει τρείς αγωνιστικές με την επόμενη να είναι με τον ΠΑΟΚ στο Χαριλάου, Ενώ ΠΑΣ είναι στην τέταρτη στην θέση και είναι πολύ κοντά να βρίσκεται μέσα στα play offs.

Εντεκάδες

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας (90+1 Παντελάκης), Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Καραχάλιος, Στάνκο, Ντομίνγκεζ, Λιάσος (75’ Οικονομόπουλος), Σνάιντερ, Περέα

ΆΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σάκιτς, Φαμπιάνο (85’ Λούμορ), Μπράμπετς, Γκάνεα, Λούκας Σάσα, Ντιαγέ (85’ Πάλμα), Μαντσίνι, Μπερτόγλιο (67’ Ιτούρμπε), Καμαρά (85’ Ματέο Γκαρσία), Μάνος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ