Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παρουσιάστηκε η AlphaTauri AT03

Η θυγατρική ομάδα της Red Bull, παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο μέσω βίντεο και ψηφιακών φωτογραφιών. Ολοκληρωμένο θα εμφανιστεί στην Βαρκελώνη, για τα pre-season test.

Η AlphaTauri έρχεται από την πιο επιτυχημένη σεζόν  στη Formula 1, έχοντας σημειώσει 142 πόντους πέρυσι καθώς τερμάτισε έκτη στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Το δίδυμο των οδηγών παραμένει το ίδιο, με τους Gasly και Tsunoda.

«Φέτος βλέπουμε μια τεράστια αλλαγή στο μονοθέσιο, καθώς, λόγω των νέων κανονισμών, η εμφάνιση και η σχεδίαση είναι εντελώς διαφορετική, επομένως η ομάδα έπρεπε να ξεκινήσει από ένα καθαρό φύλλο χαρτιού», δήλωσε ο Gasly.

«Δεν θα μάθουμε την πραγματική απόδοση της AT03 μέχρι να το οδηγήσουμε στις pre-season δοκιμές στη Βαρκελώνη, αλλά μέχρι στιγμής, νομίζω ότι φαίνεται υπέροχο και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινά αυτή η νέα σεζόν», συνέχισε.

Ο επικεφαλής της ομάδας, Franz Tost, ελπίζει ότι οι προσπάθειες της ομάδας για το μονοθέσιο του 2022 θα αποδίδονταν με ακόμα καλύτερη επίδοση τη σεζόν που έρχεται.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα αποκαλύψω επιτέλους πώς θα μοιάζει το μονοθέσιό μας στη Formula 1 του 2022», είπε.

«Είναι μια εντελώς νέα εποχή για τη Formula 1 και ελπίζουμε ότι αυτό το πακέτο θα είναι πολύ δυνατό, μετά την περσινή επιτυχία. Για άλλη μια φορά, συνεργαστήκαμε στενά με την AlphaTauri για να λανσάρουμε το νέο μας μονοθέσιο και νομίζω ότι καταφέραμε να προσφέρουμε κάτι πολύ ειδικό».

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ