Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Με Αιτόρ και Παλάσιος στην τετράδα ο Παναθηναϊκός

Εύκολο πέρασμα είχε ο Παναθηναϊκός καταφέρνοντας να κερδίσει με 0-3 στην Ριζούπολη τον Απόλλων Σμύρνης, και πλέον ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη 4η θέση και είναι τρείς βαθμούς μακριά από την ΑΕΚ.

Το τριφύλλι είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού καταφέρνοντας να πετύχει ένα γρήγορο γκολ στο 13′ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι  του Παλάσιος και στην συνέχεια κέρδισε και δεύτερο πέναλτι στο 17′ αυτή την φορά εκτελεστής και σκόρερ ήταν ο Αϊτόρ.

Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς είχαν στην συνέχεια πολλές ευκαιρίες με κύριους πρωταγωνιστές τους Αϊτόρ, Παλάσιος. Το τρίτο γκολ προήλθε από αυτογκόλ του Μπαξεβανίδη το 87′.

Η ομάδα του Φέστα απείλησε αλλά όχι όσο έπρεπε για να πετύχει τέρμα. Να σημειωθεί πως διοίκηση του Απόλλωνα διαμαρτύρεται για τα πέναλτι βγάζοντας ανακοίνωση κατά του Μάρκ Κλάντεμπεργκ.

 

Απόλλων Σμύρνης (Τζιανλούκα Φέστα / 4-2-3-1): Βέρλχουστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκεζ, Ρόγκνε, Γιακιμόφσκι (46’ Βιτλής), Σίμπσαχ, Κάστρο (46’ Παμλίδης), Τσιλούλης (61’ Φαν Λα Πάρα), Σλίβκα, Μαρτίνες (77’ Ντάουντα), Σίγκνιεβιτς (71’ Ιωαννίδης). 

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς / 4-2-3-1): Διούδης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ (89’ Σιδεράς), Χουάνκαρ, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες (72’ Κουρμπέλης), Παλάσιος (89’ Αλεξανδρόπουλος), Γκατσίνοβιτς (73’ Χατζηγιοβάνης), Αϊτόρ, Ιωαννίδης (77’ Καρλίτος). 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ