Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Ρονάλντο να ‘ναι καλά… (Video)

Με δύο γκολ από Πορτογαλικά πόδια, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε στο Ολντ Τράφορντ της Μπράιτον με 2-0 και επέστρεψε στις νίκες και στην 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

 

Κορυφαίος για τους «κόκκινους διάβολους» και πάλι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος βρισκόταν παντού στο γήπεδο και ήταν ο άνθρωπος που ξεκλείδωσε την άμυνα των φιλοξενούμενων στο 51ο λεπτό, καθώς ύστερα από κλέψιμο του ΜακΤόμινεϊ στη μεσαία γραμμή, πήρε την μπάλα και αφού προσπέρασε δύο αντιπάλους έγραψε με μία «οβίδα» το 1-0, ενώ στο 54′ το σύνολο του Γκράχαμ Πότερ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντανκ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με τον Μπρούνο Φερνάντες, που στο 97′ με κοντινό πλασέ έβαλε και το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερ.

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ (73′ Πογκμπά), Σάντσο (79′ Τέλες), Φερνάντες, Ελάνγκα (79′ Ράσφορντ), Ρονάλντο.

Μπράιτον: Σάντσες, Βέλτμαν, Ντανκ, Γουέμπστερ, Κουκουρέλα, Γκρος (60′ Αλζάτε), ΜακΆλιστερ, Μοντέρ, Μοπέ (70′ Γουέλμπεκ), Τροσάρ (60′ Λάμπτι).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ