Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ελλείψεις και ατυχία υποχρέωσαν τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου σε ήττα μέσα στον Κρόνο

Ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου στάθηκε άτυχος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κρόνο για την 14η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καστοριάς. Ένα παιχνίδι στο οποίο το Κωσταράζι στερήθηκε τις υπηρεσίες 4 ποδοσφαιριστών του που διαγνώστηκαν θετικοί στον Κορονοϊό.

Αν και οι ασπρόμαυροι προηγήθηκαν με γκολ του Καραγκούνη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την άψογη σέντρα του Δημητριάδη, στη συνέχεια δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης έπειτα από μια αδράνεια στην άμυνα και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου άρχισε να πιέζει πιο ασφυκτικά και να παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες στον αγωνιστικό χώρο αλλά η μπάλα δε του έκανε το χατήρι. Έτσι στο 75′ σε μια αντεπίθεση ο Κρόνος διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Ένας Κρόνος που δεν απείλησε ιδιαίτερα, αλλά παρόλα αυτά εκμεταλλεύτηκε ορισμένες φάσεις και έφτασε στην τελική νίκη.

Με την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου παρέμεινε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς και ο Κρόνος ακολουθεί στην 8η θέση μειώνοντας τη διαφορά στον ένα βαθμό. Την επόμενη αγωνιστική το Κωσταράζι υποδέχεται την Οινόη, σε μία αναμέτρηση που θέλει μόνο τη νίκη τόσο για αγωνιστικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ