Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Όλα μηδέν στο Σίτι!

Αιγάλεω – Καλλιθέα 0-0

Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι για την 21η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου, αμφότερες οι αθηναϊκές ομάδες αναλώθηκαν κυρίως σε ημιτελείς προσπάθειες με το 0-0 να κρίνεται δίκαιο αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Καλλιθέα ξεκίνησε πιο ζωηρά στην αναμέτρηση με το Αιγάλεω να ανεβάζει την απόδοσή του μετά το 25ο λεπτό και να αναλαμβάνει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η μοναδική ευκαιρία καταγράφεται στο 40’ όταν ο Πιαστόπουλος σούταρε έξω από την περιοχή και ο Στρέζος απομάκρυνε με τις γροθιές!

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αιγάλεω παρουσιάστηκε καλύτερη και είχε δύο καλές φάσεις με το σουτ του Τριμμάτη στο 60’ και το απευθείας φάουλ του Αρναρέλλη στο 69’ να καταλήγουν άουτ! Στο 77’ για λογαριασμό της Καλλιθέας, ο Κυνηγόπουλος τελευταία στιγμή δεν πρόλαβε την μπάλα προ του Σικαλιά χάνοντας την ευκαιρία να απειλήσει! Αξιοσημείωτο γεγονός του αγώνα λίγο αργότερα (83’) ήταν η αποβολή του Μανθάτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα!

Αιγάλεω: Σικαλιάς, Παναγιώτου, Αναστασίου, Καλύβας, Βλάχος, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος (87′ Καθάριος), Δημητριάδης (53′ Τριμμάτης), Χοτζάλλι, Τσιλιγκίρης (64′ Τσίτσαρης), Αρναρέλλης.

Καλλιθέα: Στρέζος, Ρώσση, Ευαγγέλου, Τσιντώνης (62′ Ντεμέτριους), Μπουλούλης, Κύργιας, Ρέντζας, Σαντάνα, Κυνηγόπουλος, Μουνιέ (70′ Χασαμπένκοβιτς), Μανθάτης.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ