Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

«Βλέπει» τετράδα η ΝΙΚΗ!

Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός 3-1

Μία ανάσα από την 4η θέση βρίσκεται η Νίκη Βόλου καθώς πλησίασε την Ξάνθη στον έναν βαθμό! Η ομάδα της Νίκης «τρέχει» ένα σερί με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Αντίθετα ο Θεσπρωτός τις τελευταίες αγωνιστικές υποχωρεί στη βαθμολογία!

Στο 17’ ο Βλαχομήτρος με ωραία παράλληλη πάσα βρήκε τον Κουσκουνά και ο επιθετικός των κυανολεύκων πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την ομάδα γράφοντας το 1-0! Άμεση ήταν η απάντηση από τον Θεσπρωτό, που ισοφάρισε στο 22’ με διαγώνιο σουτ του Στεργίου μέσα απ’ την περιοχή. Η Νίκη Βόλου στη συνέχεια αύξησε την πίεσή της, όμως ο Θεσπρωτός σε μια αντεπίθεση έχασε μοναδική φάση να προηγηθεί καθώς ο Μπονίγια προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα άουτ! Οι κυανόλευκοι αφυπνίστηκαν και μέσα σε δύο λεπτά πέτυχαν δύο τέρματα! Στο 42’ και στο 44’ ο Βλαχομήτρος με δύο προσωπικά γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1!

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ηγουμενίτσας προσπάθησε να επιτεθεί, είχε κάποιες στατικές φάσεις ωστόσο η Νίκη Βόλου με σωστή διαχείριση διατήρησε το υπέρ της αποτέλεσμα και έφτασε στο «τρίποντο»!

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Κάσσος (90’ Πάνος), Αθανασίου, Ανδρέου, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Βλαχομήτρος (84’ Ροχάνο), Μιράντα (84’ Γρομητσάρης), Λούκας Γκαρσία (73’ Μέτσε), Κουσκουνάς (90’ Κυρίτσης).

Θεσπρωτός: Κίναλης, Βασιλάκης, Γώγος, Γκάντσιερ, Ντ’Αλέσσιο, Στεργίου  (58’ Ζιώγας), Ρομέρο (70’ Ραμίρεζ), Κωνσταντίνου, Μπονίγια (70’ Σαραντίδης), Βαταμίδης (58’ Γεωργούσης), Βαλέντε (46’ Δημήτρουλας).

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ