Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στραβοπάτημα για τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου (ξανά) κόντρα στην Οινόη

Στραβοπάτησε και εντός έδρας ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου κόντρα στην ομάδα της Οινόης. Το Κωσταράζι ηττήθηκε με σκορ 3-4 στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Καστοριάς και έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει την Οινόη και να βρεθεί στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Να θυμίσουμε πως με το ίδιο σκορ είχε ηττηθεί και εκτός έδρας. Έτσι ο τοπικός ΠΑΟΚ παρέμεινε 7ος με 18 βαθμούς μόλις έναν πάνω από την ακαδημία Κρόνος.

Σε ένα παιχνίδι με ανάμεικτα συναισθήματα που περιείχε και ανατροπή του σκορ στο β’ μέρος του αγώνα, το Κωσταράζι έχασε μέσα από τα χέρια του, τους 3 βαθμούς της νίκης. Οι ασπρόμαυροι άνοιξαν νωρίς το σκορ έπειτα από μια όμορφη ενέργεια του Ερβίς. Παρότι είχαν τον έλεγχο και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα η Οινόη έφτασε στην ισοφάριση λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου μέρους με μια όμορφη κεφαλιά του Αδάμου έκανε το 2-1 και πήγε στα αποδυτήρια νικητής.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Οινόη απάντησε άμεσα στα πρώτα κιόλας λεπτά ισοφαρίζοντας στο 48 και σαν να μην έφτανε αυτό λίγο αργότερα πέτυχε και την ολική ανατροπή προκαλώντας σοκ στο Κωσταράζι. Στη συνέχεια οι ασπρόμαυροι ηρέμησαν το παιχνίδι τους, άρχισαν να γίνονται ξανά απειλητικοί και με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δημητριάδη έφεραν το παιχνίδι στα ίσια.

Η Οινόη παρόλα αυτά ήταν αποτελεσματικότερη και έδειξε περισσότερο πάθος σε αντίθεση με το πρώτο μέρος και κατάφερε να πάρει το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά διαμορφώνοντας το τελικό 3-4.

Ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου καλείται να αφήσει πίσω το παιχνίδι αυτό, να δουλέψει στις αδυναμίες του καθώς την επόμενη αγωνιστική έχει δύσκολο έργο κόντρα στην Νέα Καστοριά που θέλει μόνο νίκη για να διεκδικήσει την 1η θέση ξανά.

Η βαθμολογία της κατηγορίας έπειτα από 15 παιχνίδια έχει ως εξής:

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ