Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης – Βιλερμπάν: Έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης η «βασίλισσα»

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε εύκολα την Βιλερμπάν στην Μαδρίτη για την 30η αγωνιστική της Euroleague .Πλέον κυνηγάει την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειάς όντας ισόβαθμη στην κορυφή με την Μπαρτσελόνα με αγώνα περισσότερο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 70-58 της Βιλερμπάν στην Μαδρίτη για την 30η αγωνιστική της Euroleague.Με αυτήν την νίκη έχει πλέον πολλές ελπίδες ακόμα για για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε .

Ο Ρούντι Φερνάντεθ ήταν ο κορυφαίος με 17 πόντους ενώ τόσους είχε ο Τζόουνς για την Βιλερμπάν. Οι Ισπανοί είδαν τους Γάλλους να βγάζουν αντίδραση και να τους απειλούν όμως ο έμπειρος Φερνάντεθ ήταν εκείνος που έκρινε την αναμέτρηση.

Αγώνας: 

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα .Οι Γάλλοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των γηπεδούχων και έπαιρναν μικρά προβαδίσματα. Ωστόσο στην συνέχεια η μάδα του Πάμπλο Λάσο πέρασε την μπάλα στα χέρια των ψηλών και κατάφερε να μειώσει στο προβάδισμα .Η άμυνα της Βιλερμπάν έγινε πιο σκληρή, δυσκόλεψε την Ρεάλ όμως οι γηπεδούχοι χτύπησαν μέσα στη ρακέτα και πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια με έξι πόντους διαφορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας συνεχίστηκε με χαμηλό ρυθμό .Οι γηπεδούχοι είχαν πάντα το προβάδισμα στο σκόρ δίχως να ο χάσουν έως το τέλος της αναμέτρησης .Ο Ρούντι Φερνάντεθ ήταν καταπληκτικός στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης με τους παίχτες την Βιλερμπάν να μην μπορούν να τον αντιμετωπίσουν .Η Ρεάλ διατήρησε την διαφορά έως το τέλος και σημείωσε την 18η νίκη της σε 30 αγώνες την τρέχουσα σεζόν παραμένοντας δεύτερη στην σχετική βαθμολογία πίσω απο την Μπαρτσελόνα .

 

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ράντοβιτς, Ρότσα, Πιράντι

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-14, 36-30, 51-47, 70-58

Οι επόμενες αναμετρήσεις των ομάδων: Για την 31η αγωνιστική της διοργάνωσης η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει κόντρα στην Αναντολού Εφές (22/3, 19:30) ενώ η Βιλερμπάν θα φιλοξενηθεί από την Ζάλγκιρις στο Κάουνας (23/3, 20:00).

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ