Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κάτοικος Τορίνο ο Ρίντιγκερ

Η Γιουβέντους αποκλείστηκε από τη Βιγιαρέαλ στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Για ακόμη μια χρονιά οι «μπιανκονέρι» δεν καταφέρνουν να προχωρήσουν παρακάτω στον θεσμό. Ωστόσο,το ταπεινωτικό «χαστούκι» από τους Ισπανούς (ήττα με 0-3 στο Τορίνο) θορύβησε αρκετά τη διοίκηση της ομάδας και αναμένονται αλλαγές.

Επομένως, σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta delo Sport το πρωί του Σαββάτου, οι Ιταλοί είναι έτοιμοι να μπουν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Αρχής γενομένης από την άμυνά τους, που είναι και αυτή που τους πρόδωσε στις αναμετρήσεις με το κίτρινο υποβρύχιο.

Χωρίς να χάνουν χρόνο, λοιπόν, προχωρούν στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς ερχόμενοι σε συμφωνία με τον Αντόνιο Ρίντιγκερ. Ο Γερμανός αμυντικός, βασικό γρανάζι της άμυνας της Τσέλσι, μένει ελεύθερος στο τέλος της φετινής σεζόν. Όπως όλα δείχνουν δεν θα παραμείνει στους «μπλε» αφού οι τελευταίοι δεν έχουν την δυνατότητα να του ανανεώσουν το συμβόλαιο. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στον Ρομάν Αμπράμοβιτς από την αγγλική κυβέρνηση.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα η Γιουβέντους έχει έρθει σε συμφωνία με τον έμπειρο στόπερ για συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας. Λεπτομέρειες για τη συμφωνία αυτή δεν έχουν γίνει γνωστές. Στο κυνήγι του παίχτη είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης με τους «μπιανκονέρι» να φαίνεται πως έχουν πάρει το προβάδισμα για την υπογραφή του. Συνεπώς, μένει να δούμε που θα «κάτσει η μπίλια» και σε ποια ομάδα θα καταλήξει ο Γερμανός στόπερ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ