Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Women’s Champions League: Διέσυρε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο κατάμεστο «Καμπ Νου» η Μπαρτσελόνα

Γράφει το “homeoffootball.gr

Η Μπαρτσελόνα έδωσε παράσταση στην σημερινή αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, επικρατώντας με το ευρύ 5-2 (συνολικό σκορ και των δύο αγώνων 8-3), στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του UEFA Women’s Champions League.


 

Κάπως έτσι, οι «μπλαουγκράνα» σφράγισαν το εισιτήριό τους για τα ημιτελικά της διοργάνωσης μπροστά σε ένα πλημμυρισμένο «Καμπ Νου» που είχε μέσα 95.000 οπαδούς, οι οποίοι δημιούργησαν υπέροχη ατμόσφαιρα τόσο πριν την έναρξη του αγώνα, όσο και κατά τη διάρκεια αυτού.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό σημαίνει -πιθανόν- καταργήθηκε το ρεκόρ προσέλευσης θεατών σε γυναικείο αγώνα ποδόσφαιρο, μιας και πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε sold-out.

Ο αγώνας γυναικών με τα περισσότερα εισιτήρια μέχρι πρότινος ήταν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 1999, όταν στο «Ρόουζ Μπολ» της Πασαντίνα βρέθηκαν 90.195 θεατές για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΗΠΑ – Κίνα.

Όσον αφορά τώρα το αγωνιστικό σκέλος, οι Καταλανοί προηγήθηκαν με την Λεόν από νωρίς, για να έρθουν οι Καρμόνα και Σορνόσα, προκειμένου να φέρουν το ματς τούμπα για την “Βασίλισσα”.

Ωστόσο, οι παίκτριες της Μπαρτσελόνα δεν είπαν την τελευταία τους λέξη. Απάντησαν με την Μπονμάτι, ενώ στη συνέχεια ήρθε ένας καταιγισμός τερμάτων με τις Πίνα, Πουτέγιας και Χάνσεν να διαμορφώνουν το τελικό 5-2.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ