Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-1: Μοιρασιά στο Φάληρο…

Στο 1-1 έμειναν ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ και σίγουρα πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει ικανοποιημένους τους Πειραιώτες που ήθελαν να μην ξανακάνουν γκέλα μετά το 1-1 στα Γιάννενα.

Η δε ΑΕΚ μπορεί να ήθελε επίσης τη νίκη, αλλά σίγουρα έφυγε χαρούμενη από το Φάληρο που πήρε μετά από χρόνια αποτέλεσμα στο «σπίτι» του Ολυμπιακού.

Στο +11 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός καθώς οι Θεσσαλονικείς έχασαν από τον Παναθηναϊκό με 2-1, ενώ η ΑΕΚ είναι μόνη στην 3η θέση, στο +1 από τους πράσινους και τον Άρη.

Με παρόμοιο σχηματισμό στο χορτάρι 4-2-3-1 αλλά την ΑΕΚ να πατάει καλύτερα ξεκίνησε το ντέρμπι στο Φάληρο. Ειδικά στο πρρώτο εικοσάλεπτο οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μπάλα στην κατοχή τους σε μεγάλο ποσοστό, ενώ απείλησαν στο 18΄ με σουτ του Τσούμπερ που εξουδετέρωσε ο Βατσλίκ.

Βλέποντας ότι η άμυνα της ΑΕΚ έπαιζε πολύ ψηλά ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους παίκτες του και να παίξουν περισσότερο από την πλευρά του Μοχαμαντί ο οποίος συχνά «ξεχνιόταν» στην επίθεση.

Από εκεί ο Ολυμπιακός άρχισε να δημιουργεί ρήγματα και βρήκε το προβάδισμα ακριβώς στο ημίωρο με τον Μασούρα να βγάζει εξαιρετική ασίστ στον Καρβάλιο και τον Πορτογάλο να σκοράρει από κοντά με πλασέ.

Το γκολ ανέβασε την ψυχολογία στους ερυθρόλευκους που είχαν τον πλήρη έλεγχο μέχρι το 43′ που η Ένωση ισοφάρισε με κεφαλιά του Σιμάνσκι μετά από κόρνερ του Άμραμπατ και “ύπνο” της άμυνας των γηπεδούχων.

Τυχερή οι φιλοξενούμενοι που πήγαν με θετική ψυχολογία στα αποδυτήρια, όχι μόνο επειδή ισοφάρισαν λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, αλλά και γιατί στο 45+2΄ ο Μασούρας είδε τη μπάλα να αποκρούεται πρώτα από τον Στάνκοβιτς και μετά από το δοκάρι.

Δύο κακές αμυντικές μεταβάσεις του Ολυμπιακού προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όμως οι ‘Αμραμπατ στο 48΄ και Ρότα στο 49΄ αστόχησαν από ευνοϊκή θέση. Ωστόσο, η πιο μεγάλη ευκαιρία ανήκε στον Ολυμπιακό με τον Ελ Αραμπί να στέλνει τη μπάλα πάνω στον Στάνκοβιτς, παρότι πλάσαρε με όλη του την άνεση από τα πέντε μέτρα.

Στο 85΄ κεφαλιά του Παπασταθόπουλου πέρασε λίγο άουτ κι αυτή ήταν η τελευταία καλή στιγμή του ντέρμπι.

Θετικό το ντεμπούτο του Φορτούνη για φέτος που έδειξε λυμένος στο εικοσάλεπτο που έπαιξε.

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-1

Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης»

Διαιτητής: Αμπάγεφ (Αζερμπαϊτζάν).

Σκόρερ: 30’ Καρβάλιο (1-0), 43’Σιμάνσκι (1-1)

Κίτρινες: 19’ Αγκιμπού, 73’ Σιμάνσκι

Οι Συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά (78’ Φορτούνης), Αγκιμπού, Καρβάλιο (78’ Τικίνιο), Μασούρας (70’ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι (88’ Λε Ταλέκ), Κριχόβιακ, Λιβάι Γκαρσία, Άμραμπατ (70’ Μάνταλος), Τσούμπερ (93’ Τάνκοβιτς), Αραούχο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ