Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Με το βλέμμα στο μέλλον η Νιούκαστλ

Η Τότεναμ διέσυρε χθες τη Νιούκαστλ με 5-1 στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, οι «καρακάξες» δεν ανησυχούν για την παραμονή σε μια χρονιά αρκετά δύσκολη για την ομάδα. Εφόσον, λοιπόν, απέκτησαν ένα μαξιλαράκι ασφαλείας είναι φυσικό να ρίχνουν ματιές στην επόμενη χρονιά.

Μια χρονιά που, εκτός συγκλονιστικού απροόπου, θα τους βρει ξανά στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ. Επομένως έχουν καταρτήσει ήδη μια λίστα ποδοσφαιριστών για να ενισχύσουν το ρόστερ τους εν όψει του καλοκαιριού. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κρέγκ Χόουπ της Daily Mail, σε αυτή τη λίστα έχουν ξεχωρίσει ήδη δέκα ονόματα.

Αρχικά, η έλευση των νέων ιδιοκτητών έχει φέρει νέες προσδοκίες και η ομάδα του Ταϊνσάιντ είναι έτοιμη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Η Νιουκάστλ θέλει από του χρόνου κιόλας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Το πορτοφόλι είναι γεμάτο και είναι λογικό τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν.

Συγκεκριμένα η ενίσχυση κινείται κατά κύριο λόγο στην απόκτηση τερματοφύλακα, στόπερ, μέσου, ακραίου επιθετικού και κεντρικού επιθετικού. Δηλαδή οι «ανθρακωρύχοι» ψάχνουν παίχτες για όλες τις θέσεις. Η λίστα με τους παίχτες που ενδιαφέρουν, περιλαμβάνει τους εξής ποδοσφαιριστές:

  1. Τζόσκο Γκβάρντιολ (20 ετών, κεντρικός αμυντικός, Λειψία)
  2. Λιόιντ Κέλι (23 ετών, κεντρικός αμυντικός, Μπόρνμουθ)
  3. Ίβες Μπισούμε (25 ετών, μέσος, Μπράιτον)
  4. Κάλβιν Φίλιπς (26 ετών, αμυντικός μέσος, Λίντς)
  5. Μπεν Τζόνσον (22 ετών, αμυντικός, Γουέστ Χαμ)
  6. Μούσα Ντιαμπί (22 ετών, ακραίος επιθετικός, Μπάγερ Λεβερκούζεν)
  7. Ντομινίκ Κάλβερτ – Λιούιν (25 ετών, επιθετικός, Έβερτον)
  8. Νταρβίν Νούνιεζ (22 ετών, επιθετικός, Μπενφίκα)
  9. Πάτρικ Σίκ (26 ετών, επιθετικός, Μπάγερ Λεβερκούζεν)
  10. Αλεξάντερ Ίσαακ (22 ετών, επιθετικός, Ρεάλ Σοσιεδάδ)

Συνεπώς είναι φανερό ότι μιλάμε για νεαρούς και ταλαντούχους κυρίως ποδοσφαιριστές. Εντούτοις οι Σαουδάραβες θα πρέπει να βγάλουν αρκετά χρήματα από τα ταμεία της ομάδας μιας και οι περισσότεροι δεν είναι ελεύθεροι. Το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι καυτό για την ομάδα της βόρειας Αγγλίας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ