Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η δυναμική επιστροφή του Ίλισιτς

Το ημερολόγιο έδειχνε 21 Ιανουαρίου του 2022 όταν ο Ίλισιτς αναγκάστηκε να απουσίασει ξανά από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Αιτία για ακόμη μία φορά η χρόνια μάχη που δίνει με την κατάθλιψη.

Καταρχάς να αναφέρουμε πως η κατάθλιψη είναι κάτι που ταλαιπωρεί τον ποδοσφαιστή εδώ και αρκετό καιρό. Συγκεκριμένα, το 2019 είχε απουσιάσει μήνες ολόκληρους από τις υποχρεώσεις της Αταλάντα. Ωστόσο, από την προηγούμενη σεζόν ήταν κανονικά στη διάθεση του προπονητή του. Μπορεί να μην είχε τον χρόνο συμμετοχής που είχε και τις προηγούμενες σεζόν στην ομάδα. Εντούτοις, δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί σημαντικό γρανάζι στην καλοδουλεμένη μηχανή της ομάδας του Μπέργκαμο.

Ενώ, λοιπόν, η Αταλάντα σκέφτηκε μέχρι και να παραχωρήσει τον Ίλισιτς τον Ιανουάριο, αποφάσισε να τον ξαναστηρίξει. Ως αποτέλεσμα, ο Σλοβένος επιθετικός επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας της τελευταίες ημέρες σκορπώντας χαμόγελα σε όλους. Αδιαμφισβήτητα, ο Ίλισιτς αποτελεί έναν από τους παίχτες πάνω στους οποίους στήριξε ο Γκασπερίνι το εκπληκτικό ποδόσφαιρο της ομάδας του. Συνεπώς, η αγωνιστική πτώση της ομάδας μέσα το 2022 οφείλεται εν πολλοίς και στην αποχή του.

Τα τελευταία νέα δείχνουν πως ο χρόνος που ζήτησε ο Ίλισιτς προκειμένου να «πολεμήσει τους δαίμονές» του, ήταν ευγεργετικός. Δικαίωμα συμμετοχής στα προημιτελικά του Europa League κόντρα στη Λειψία δεν έχει. Παρ’όλα αυτά, το γεγονός πως επέστρεψε στις προπονήσεις, αποτελεί από μόνο του ευχάριστη είδηση. Έτσι, με τον καιρό θα πάρει αγωνιστικά λεπτά στα εναπομείναντα παιχνίδια της Αταλάντα για το πρωτάθλημα και ευχή όλων είναι να καταφέρει να απαλλαγεί μια και καλή από το θέμα που τον ταλαιπωρεί.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ