Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αγγλία καλεί Βλαχοδήμο

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος διανύει αισίως τον τέταρτο χρόνο του στη Λισσαβώνα. Ο Έλληνας διεθνής πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Μπενφίκα τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα. 

Οι εμφανίσεις του αυτές δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και ήδη τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Για την ακρίβεια, ο νεαρός τερματοφύλακας μοιάζει να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Νιούκαστλ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «καρακάξες» είναι έτοιμες να καταβάλλουν ένα σημαντικό ποσό στη Μπενφίκα προκειμένου να το κάνουν δικό τους.

Η ομάδα του Ταϊνσάιντ, η οποία είναι πλέον μια από τις πλουσιότερες ομάδες στον κόσμο, δεν έχει πρόβλημα να εξαγοράσει το συμβόλαιο του νεαρού άσου που λήγει το 2024. Στο πλαίσιο, λοιπόν, της ανοικοδόμησης του ρόστερ στοχεύουν στην απόκτηση του Βλαχοδήμου. Η συμφωνία φημολογείται ότι θα αγγίξει τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Συμπεριλαμβανομένων των προμηθειών των μάνατζερ βεβαίως.

Ο διεθνής πορτιέρε δεν έχει πρόβλημα να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στο σημαντικότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Επιπλέον, σίγουρα το πρότζεκτ της Νιουκάστλ τον εξιτάρει. Μεγάλο ρόλο φυσικά θα παίξει και το, αναμενόμενα, πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που θα υπογράψει.

Αναμφίβολα κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει την αλματώδη εξέλιξη του Βλαχοδήμου. Ούτε ο Παναθηναϊκός, που δεν φρόντισε να βάλει ποσοστό μεταπώλησης σε ενδεχόμενη επόμενη πώληση του παίχτη. Θυμίζουμε ότι οι πράσινοι παραχώρησαν τον γκολκίπερ στη Μπενφίκα το 2018 έναντι μόλις 1,3 εκατομμυρίων ευρώ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ