Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Απώλεια βαθμών για τον Λεβαδειακό με αντίπαλο την ΑΕΚ Β’

Ισόπαλη αναδείχθηκε η αναμέτρηση της 30ης αγωνιστικής της Super League 2 το μεσημέρι του Σαββάτου στην ηλιόλουστη Λιβαδειά ανάμεσα στον πρωτοπόρο Λεβαδειακό και την ΑΕΚ Β’ στο δημοτικό στάδιο της πόλης, με τις δύο ομάδες να ξεκινάνε δυνατά και να πετυχαίνουν και τα τέσσερα τέρματα στο πρώτο μέρος, όλα μέχρι το 25′.

Ο αγώνας 

Στο 14′ ο Μεχία ανέτρεψε τον αντίπαλο του μεσα στην μεγάλη περιοχή, με τον διαιτητή Παπαπέτρου να καταλογίζει κατευθείαν πέναλτι το οποίο ανέλαβε να το εκτελέσει ο Χρήστος Γιούσης και αυτός με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 0-1 ανοίγοντας το σκορ στην αναμέτρηση. Στο 21′ 0-2 για την ΑΕΚ Β’ και πάλι με τον Γιούση. Γίνεται το λάθος στην άμυνα του Λεβαδειακού από τον Λιάγκα, κλέβει την μπάλα ο Ιατρούδης ο οποίος πασάρει γρήγορα στον ξεμαρκάριστο Γιούση και αυτός με ωραίο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. 2 λεπτά αργότερα μειώνει ο Λεβαδειακός σε 1-2. Εξαιρετική μεγάλη μπαλιά του Μεχία πίσω από το κέντρο, βρήκε τον Κωνσταντινίδη ο οποίος έκανε κίνηση στον ανοιχτό χώρο από τα δεξιά και με ωραίο άδειασμα στον αντίπαλο του έφερε την μπάλα στο αριστερό πόδι και εκτέλεσε τον Χατζηεμμανουήλ για το 1-2. Στο 25′ 2-2 ο Λεβαδειακός φέρνει το ματς σε ισορροπία με τον Νίλι. Βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή ο επιθετικός των πράσινων και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, σε ένα συναρπαστικό ξεκίνημα με 4 τέρματα, 2 για την κάθε ομάδα. Χωρίς κάποια άλλη τελική προσπάθεια ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. Πέναλτι για τον Λεβαδειακό στο 59′. Αναλαμβάνει να το εκτελέσει ο Πολέτο ο οποίος αστόχησε καθώς ο τερματοφύλακας της Ένωσης απέκρουσε εντυπωσιακά με το πόδι και έτσι έχασε την μεγάλη ευκαιρία ο Λεβαδειακός να κάνει την ανατροπή και να μπει μπροστά στο σκορ.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μπάχανακ, Χάμοντ, Μεχία, Νίλι, Πολέτο, Μουτίνιο (73′ Βρακάς), Μπαρμπόσα (61′ Δούμτσιος), Λιάγκας, Παναγιώτου, Κωνσταντινίδης.

ΑΕΚ Β’: Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Κορνέζος (73′ λ.τ Γιαννούτσος), Λάτσι, Μπούσης, Μπάμπης, Γερολέμου, Γιούσης, Τζούντα Γκαρσία (69′ Ευθ. Χριστόπουλος), Ιατρούδης (73′ Γκολφίνος), Μιτάι.

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ