Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Τελειώνει» ο Πογκμπά από την Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με πληθώρα δημοσιευμάτων, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν συμφωνήσει με τον Έρικ Τεν Χάαχ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Επιπλέον, πληθαίνουν τις τελευταίες ώρες και τα σενάρια που εμφανίζουν τον Πολ Πογκμπά μακριά από το Όλντ Τράφορντ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Footmercato, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ψηλά στη λίστα της τον Γάλλο μέσο. Ο Πογκμπά μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και αφού δεν έχει ακόμα ανανεώσει, είναι λογικό να αποτελεί «μήλον της έριδος» για πολλές ομάδες.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Γάλλος σταρ είχε προ ημερών συνάντηση με τον Λεονάρντο, τεχνικό διευθυντή των Παριζιάνων. Στο ραντεβού αυτό εμφανίστηκε αρκετά θετικός σε ενδεχόμενη μεταγραφή. Για τον Λεονάρντο, ο Πογκμπά αποτελεί βασικό στόχο στο επερχόμενο μεταγραφικό παζάρι.

Παρ’ όλα αυτά, η Παρί δεν παίζει μόνη της. Στις ομάδες που τον διεκδικούν συμπεριλαμβάνεται και η Γιουβέντους. Η «Κυρία» ωστόσο, δεν «καίγεται» ιδιαίτερα για να αποσπάσει την υπογραφή του. Οι Γάλλοι είναι σίγουροι, πως ο μέσος της Γιουνάϊτεντ είναι το κομμάτι που λείπει προκειμένου να δυναμώσει το κέντρο της ομάδας. Επομένως, μετά τη  πρώτη συνάντηση με τον 29χρονο φαίνεται να αποκτούν προβάδισμα ενόψει καλοκαιριού.

Αινιγματικός ο Πογκμπά για το μέλλον του

Από την άλλη πλευρά ο ίδιος ο παίχτης υποστήριξε πως δεν έχει αποφασίσει τίποτα ακόμα, αναφορικά με το μέλλον του. Παράλληλα εξέφρασε και τα παράπονα του για την πορεία της Γιουνάιτεντ τα τελευταία χρόνια.

«Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί για το μέλλον μου. Μπορώ να αποφασίσω αύριο, όπως μπορώ να αποφασίσω και κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Θέλω να επιστρέψω και να ολοκληρώσω καλά τη σεζόν. Υπήρξαν δύσκολες στιγμές φέτος, ειδικά όταν ήμουν στο Μάντσεστερ.

Όταν δεν παίζω ή όταν δεν υπάρχουν τα αποτελέσματα, το να έρχεσαι στην Εθνική Γαλλίας σου δίνει ώθηση. Είναι δύσκολο να κρίνω αυτή τη σεζόν, γιατί συνέβησαν πολλά, μεταξύ των οποίων η αλλαγή προπονητή και οι τραυματισμοί. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα. Δεν έχουμε άλλους τίτλους για να διεκδικήσουμε. Θέλω να κερδίσω τίτλους, να παίξω για κάτι. Τα τελευταία χρόνια, δεν έχουμε κατακτήσει τίτλους και αυτό είναι λυπηρό.»

Ο Πογκμπά αγωνίζεται με την φανέλα της Γιουνάιτεντ από το 2016, όταν και μετεγράφηκε από την Γιουβέντους με το ποσό ρεκόρ των 105 εκατομμύρια ευρώ. Ακόμα, με τους «κόκκινους διαβόλους» έχει αγωνιστεί σε 231 αγώνες μετρώντας 39 γκολ και 51 ασίστ. Τέλος, στο διάστημα που βρίσκεται στο Μάντσεστερ έχει κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ το 2016 και το Κύπελλο Αγγλίας το 2017.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ