Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε ο Γιώργος Βόβορας ως νέος προπονητής

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιώργου Βόβορα για νέο προπονητή στην θέση του Δημήτρη Πρίφτη. Οι Χρήστος Σερέλης, Θανάσης Γιαπλές και Ισίδωρος Κουτσός αναλαμβάνουν άμεσοι βοηθοί του.

Ο Γιώργος Βόβορας αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή για δεύτερη φορά στον Παναθηναϊκό μετά την απομάκρυνση του Δημήτρη Πρίφτη την Τρίτη το βράδυ. Οι Χρήστος Σερέλης, Θανάσης Γιαπλές και Ισίδωρος Κουτσός θα είναι οι άμεσοι συνεργάτες του, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στην τρίτη του θητεία στην ομάδα.

 

Θυμίζουμε πως πλην του Δημήτρη Πρίφτη, παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελούν και οι Δημήτρης Διαμαντίδης (Γενικός Διευθυντής), Φραγκίσκος Αλβέρτης(Γενικός Διευθυντής) και Νίκος Παππάς (Τεχνικός Διευθυντής), ενώ από το προηγούμενο τεχνικό επιτελείο αποχώρησαν και οι Βασίλης Σίμτσακ, Κώστας Χαραλαμπίδης.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κόουτς Γιώργο Βόβορα, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Άμεσοι συνεργάτες του Έλληνα τεχνικού θα είναι οι Χρήστος Σερέλης, Θανάσης Γιαπλές και Ισίδωρος Κουτσός.”

“Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά το που έχουμε έρθει και την ευθύνη που έχουμε υπηρετώντας τον Σύλλογο του Παναθηναϊκού. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη κατάσταση αλλά και παράλληλα μια μεγάλη πρόκληση και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και αγωνιστικά ώστε να ανταπεξέλθουμε όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα λόγια, σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν ομάδα”, δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας στο paobc.gr.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ