Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αθανάσιος Κάππας: «Είμαι περήφανος για την πορεία της Γαίας Δράμας»

Ολοκληρώνεται αύριο (16/04) το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών Βόλεϊ και η Γαία Δράμας φιλοξενεί στις 17:00 στο «Δημήτριος Κραχτίδης» τον Ε.Ο. Σταυρούπολης.

 

Ο Πρόεδρος του Δραμινού συλλόγου, Αθανάσιος Κάππας, θέλησε να κάνει μία αποτίμηση της χρονιάς, αλλά και να ευχαριστήσει τις αθλήτριες και όλους τους ανθρώπους που ήταν κομμάτι αυτής της ομάδας για φέτος:

«Είμαι ευτυχισμένος για αυτή την πορεία της Γαίας και πολύ περήφανος για τις αθλήτριές μου. Όλα τα κορίτσια όλη τη χρονιά δούλεψαν καθημερινά και πολύ σκληρά. Έδωσαν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους και στην προετοιμασία, αλλά και στα παιχνίδια. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, στο διοικητικό συμβούλιο τον Στάθη, τον Κώστα, τον Γιάννη, τον Μπάμπη, τον Παύλο, τον Νίκο, τον Χρήστο, την Τάνια την Χαρά, τον Μιχάλη και τον Γιώργο. Τους προπονητές μου, τον Χρήστο (τέως) τον Τάκη και την Παυλίνα. Επίσης να ευχαριστήσω τους συναδέλφους από την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Α.Μ.Θ., που όλο αυτό το διάστημα στάθηκαν στο πλευρό μας και μας βοήθησαν. Πραγματικά χαίρομαι να δουλεύω μαζί τους. Εμείς συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και θα κάνουμε πάντα αυτό που ξέρουμε».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ