Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πάτησε κορυφή η Ίντερ! (Video)

Σαν σίφουνας πέρασε από την έδρα της Σπέτσια η Ίντερ (1-3) και έπιασε κορυφή στο Καμπιονάτο με 69 βαθμούς, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

 

Στο πρώτο ημίχρονο το σύνολο του Σιμόνε Ιντζάγκι είχε την υπεροχή και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με δυνατό σουτ του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς (31′). Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί, με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ να μπαίνει στη θέση του Έντιν Τζέκο στο 60ο λεπτό και 12 λεπτά αργότερα να ζευγαρώνει τα τέρματα της ομάδας του. Ο Τζούλιο Ματζόρε μείωσε με γκολάρα για τη Σπέτσια σε 1-2 στο 88′, αλλά η Πρωταθλήτρια Ιταλίας έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον Αλέξις Σάντσες στο 90’+2′, για το τελικό 1-3.

 

Σπέτσια (Τιάγκο Μότα): Προβεντέλ, Αμιάν, Ερλίτς, Νικολάου, Ρέκα (37′ Φερέρ), Ματζόρε, Κίβιορ, Τζιάσι, Κοβαλένκο (46′ Αγκουντέλο), Μπαστόνι (60′ Βέρντε), Μανάι (60′ Νζολά) (72′ Αντίστ).

Ίντερ (Σιμόνε Ινζάγκι): Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μπαστόνι (82′ Ντε Βρι), Ντάμφρις (75′ Νταρμιάν), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (75′ Βιντάλ), Πέρισιτς, Τζέκο (60′ Μαρτίνεζ), Κορέα (60′ Σάντσεζ).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ