Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καλλιθέα-Αστέρας Βλαχιώτη: Βροχή τα γκολ στο “Ελ Πάσο”!

Καλλιθέα-Αστέρας Βλαχιώτη 5-1

Θριαμβευτική νίκη με 4 διαφορετικούς σκόρερ, εντός έδρας για την ομάδα του Λ. Βόκολου απέναντι στον Βλαχιώτη. Σε εξαιρετική μέρα για τους “Μπλανκοσελέστε”, βρέθηκε ο Π. Κυνηγόπουλος ο οποίος με δύο δικά του γκολ και έντονη παρουσία στο δημιουργικό κομμάτι, συντέλεσε καθοριστικά στην επικράτηση της ομάδας του, διατηρώντας της ελπίδες της για άνοδο. 

Η Καλλιθέα έδειξε από νωρίς ποιος είναι το “αφεντικό” της αναμέτρησης , ανοίγοντας στο 20′ το σκορ με γκολ του Κυνηγόπουλου μετά από κάθετη πάσα του Τσιντώνη . Έξι λεπτά αργότερα (26′), οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους όταν ο Βασιλούδης βρήκε δίχτυα μετά από διαγώνια μπαλιά του Μάλτσι. Η αδυναμία των φιλοξενούμενων να καλύψουν αμυντικά την δεξιά τους πτέρυγα, έδωσε χώρους τους οποίους εκμεταλλεύτηκε ο πολύπειρος Γάλλος μεσοεπιθετικός Μουνιέ, όπου μετά από προσωπική του ενέργεια στο 39ο λεπτό, ο Τσιντώνης κατάφερε με σουτ στην κίνηση να σκοράρει, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ελάχιστα διέφερε από το πρώτο καθώς και πάλι οι παίκτες του Λ. Βόκολου είχαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Στο 62′ ο Μάλτσι για δεύτερη φορά μετατράπηκε σε δημιουργός , βρίσκοντάς αρκετά κενά από τα δεξιά, έψαξε με σέντρα τον Κυνηγόπουλο στην αντίπαλη περιοχή και ο τελευταίος φέρνοντας την μπάλα στο καλό του πόδι “κεραυνοβόλησε” τον Ιωαννίδη γράφοντας το 4-0. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Αστέρα στον αγώνα αποτέλεσε και το μοναδικό γκολ για τους φιλοξενούμενους, το οποίο προήλθε από ατομική ενέργεια του Μπάτροβιτς ο οποίος με συρτό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Στρέζο μειώνοντας στο 70′ σε 4-1. Το κερασάκι στην τούρτα, για την επικράτηση της Αθηναϊκής ομάδας, μπήκε με το γκολ του Χασανμπέγκοβιτς, όπου σε τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ του Βλαχιώτη, στις καθυστερήσεις του 2ου ημιχρόνου (90+3), πλάσαρε εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

 

Συνθέσεις                                                                                                                  Καλλιθέα: (Βόκολος) Στρέζος, Χατζηδίμπας, Κύργιας, Μανθάτης, Ρώσση (Χασανμπέγκοβιτς), Βασιλούδης, Μπουλούλης (Βογιατζής), Μουνιέ (Ντεμέτριους), Κυνηγόπουλος, Μάλτσι (Ιωάννου), Τσιντώνης (Νάτσης)

Αστ. Βλαχιώτη: (Φυντάνης) Ιωαννίδης, Aναστασόπουλος, Χράσοφ, Σιντορένκο(Τασιουλής),  Σοκολάροφ (Μαισουράντζε), , Πεχλιβανόπουλος, Λεωνιδόπουλος,  Φουρλάνος, Φερέιρα (Φλένσμποργκ), Μπάτροβιτς, Μπούντνικ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ