Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Μετά τον ΑΟΤ, προβλήματα και στα «Ελάφια»!

Μετά τα Τρίκαλα (στον χθεσινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’ αγωνίστηκαν με 9 παίκτες!!), ακόμη μία ομάδα δηλώνει αδυναμία! Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Ρόδος με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στο σημερινό αγώνα με την Καλαμάτα, καθώς δεν συμπληρώνει 11αδα λόγω της έλλειψης ποδοσφαιριστών (αποχωρήσεις και αρκετοί τραυματισμοί)! Ευελπιστεί δε, να μπορέσει να αγωνιστεί στους τελευταίους της δύο αγώνες για τη SL2 με Παναθηναϊκό Β’ και Καραϊσκάκη Άρτας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Ελαφιών»:

«Συναισθανόμενοι την ευθύνη που έχουμε απέναντι στην ομάδα και τον φίλαθλο κόσμο της, επειδή πρωτίστως για όλους μας προτεραιότητα έχει η υγεία των ποδοσφαιριστών, λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών εδώ και τρεις μήνες, με τραυματίες τέσσερις παίκτες, αναγκαζόμαστε αύριο να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε στο αγώνα με την ομάδα της Καλαμάτας.

Έχοντας την διακοπή του πρωταθλήματος και των αγωνιστικών υποχρεώσεων για δέκα ημέρες κατά την περίοδο του Πάσχα, ευελπιστούμε ότι θα είμαστε έτοιμοι από τους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών μας, ώστε να επανέλθουμε στα επόμενα δύο παιχνίδια που απομένουν».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ