Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ξενοκτιστάκης: «Ευχάριστες στιγμές στον Αλμυρό-αβαντάζ οι έμπειροι συμπαίκτες»

Ο Αλμυρός Γαζίου ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΗ κόντρα στον ΠΟΑ, που διεξάχθηκε το Σάββατο 16/4 στον Κρουσώνα. 

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του τελικού ο νεαρός  μπακ του Αλμυρού, Κρις Ξενοκτιστάκης μίλησε για τις εντυπώσεις του από τον τελικό.

Αναλυτικά:

Για το αν είναι ανοικτός στο να ανανεώσει με τον Αλμυρό και να συμβάλει στην συνέχεια της πορείας της ομάδας:

«Είναι η 3η σεζόν μου στον Αλμυρό, εννοείται ότι θέλω να παραμείνω στην ομάδα, γιατί έχω ζήσει μαζί της όμορφες στιγμές και επιτυχίες».

Το πώς είναι να συναγωνίζεται με έμπειρους αθλητές:

«Το να έχεις έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές μαζί σου είναι μεγάλο αβαντάζ. Όπως είναι ο Γιαλούσης, ο Φραγκουλάκης, ο Γιάννης και ο Δημήτρης Κοιλιάρας. Αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά όταν σου δίνουν μία συμβουλή, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τους ακούς καθώς θέλουν το καλό της ομάδας».

Το αν υπήρξε επιρροή ο αδερφός του για την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο και αν είχε σκεφτεί να σταματήσει λόγω κάποιας ατυχίας όπως εκείνος:

«Δεν σκέφτηκα ποτέ να σταματήσω το ποδόσφαιρο, είναι κάτι που κάνω από παιδί και μου προσφέρει μόνο χαρά. Θέλω να συνεχίσω αυτό που δεν μπόρεσε ο αδερφός μου».

 

Για το 2/2 επιτυχιών με ομάδες του, υπό παρουσία  Γιώργου Καραγκούνη:

«Όντως δύο στα δύο υπό την παρουσία Καραγκούνη! Είναι ένας άνθρωπος που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στο Ευρωπαϊκό. Αυτός ο άνθρωπος αποτελεί παράδειγμα για όλους μας».

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ