Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μετακομίζει στο Μάντσεστερ ο Χάλαντ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι εκπρόσωποι του Έρλινγκ Χάλαντ τα έχουν βρει σε όλα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» με τη συμφωνία αυτή, θα κάνουν τον Νορβηγό επιθετικό τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Premier League.

Ο Χάλαντ όπως και ο Εμπαπέ αποτελούν, αυτή τη στιγμή, τα δύο πιο καυτά ονόματα της ποδοσφαιρικής αγοράς. Αμφότεροι στόχοι πολλών ομάδων και ειδικότερα της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι αλήθεια πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε στόχο να κάνει το «κόλπο γκρόσο» και να τους φέρει πακέτο στη Μαδρίτη.

Ωστόσο, το σενάριο αυτό δεν μοιάζει πλέον πολύ πιθανό. Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε δυνατά στο κυνήγι του παίκτη την περασμένη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γουαρδιόλα συμφώνησε με τον Χάλαντ για συμβόλαιο που θα του αποφέρει 500.000 λίρες την εβδομάδα. Ως αποτέλεσμα, ο νεαρός επιθετικός θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στο Νησί.

Έτσι παρά το κώλυμα στις προμήθειες των αντζέντηδων, η Σίτι θα ενεργοποίησει τη ρήτρα του παίκτη. Κάτι που όπως τρέχουν οι εξελίξεις δεν θα αργήσει να συμβεί. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, λοιπόν, η Σίτι σκοπεύει να καταβάλλει το ποσό των 75 εκατομμυρίων ευρώ στη Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί ήλπιζαν να τον κρατήσουν για ακόμη ένα χρόνο στην κοιλάδα του Ρουρ χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τη φετινή σεζόν ο 21χρονος άσος κατάφερε να αγωνιστεί μόλις 26 φορές σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής με τη Μπορούσια. Το γεγονός ότι τον ταλαιπώρησαν αρκετά οι τραυματισμοί, δεν τον εμπόδισε να σκοράρει 25 γκολ, τα 20 εκ των οποίων στην Bundelsiga. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Χάλαντ θα υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας και θα δώσει έτσι άλλη υπόσταση στην επιθετική  γραμμή της Σίτι.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ