Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ένα βήμα πριν τα μπαράζ ανόδου ο Λεβαδειακός

Μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε ο Λεβαδειακός το μεσημέρι της Μ.Τετάρτης στο δημοτικό στάδιο του Αιγάλεω ”Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” στα πλαίσια της εξ’ αναβολής 24ης αγωνιστικής του Β’ (νότιου) ομίλου, επικρατώντας με σκορ 1-2 την τοπική ομάδα και φέρνοντας τον ένα βήμα πριν την πρώτη θέση και το μπαράζ παιχνίδι που θα τον οδηγήσει στην μεγάλη κατηγορία.

Ο αγώνας

Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό στο 15′. Εκτέλεση κόρνερ από τον Μουτίνιο, η μπάλα περνάει από όλους και πηγαίνει στον Κωνσταντινίδη που βγάζει την σέντρα με τον Μπαρμπόσα να πιάνει την σκαστή κεφάλια και να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Αιγάλεω. Γκολ για το Αιγάλεω στο 35′ που άνοιξε το σκορ με τον Αρναρέλλη έπειτα από δυνατό σουτ με το αριστερό πόδι με την μπάλα να σκάει μπροστά στον Στογιάνοβιτς και να αλλάζει πορεία λόγο του κακού αγωνιστικού χώρου. 1-1 ισοφάρισε ο Λεβαδειακός με τον Παναγιώτη Συμελίδη στο 40′ έπειτα από ωραία σέντρα του Βήχου στην καρδιά της μεγάλης περιοχής που βρήκε ξεμαρκάριστο τον επιθετικό του Λεβαδειακού ο οποίος έπιασε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα για την ισοφάριση.Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό στο 52′ έπειτα από ακόμα μια εξαιρετική σέντρα του Βήχου και τον Μπαρμπόσα να παίρνει την κεφαλιά και να την στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι του Σικαλιά. Ανατροπή για τον Λεβαδειακό στο 78′ και 1-2 από τον Μυτίδη μετά από ασίστ του Βρακά. Και οι δύο παίκτες πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο λίγα λεπτά νωρίτερα και βοήθησαν την ομάδα τους να κάνει την ανατροπή στην αναμέτρηση που θα τους στείλει ένα βήμα πριν την πρωτιά του ομίλου και το μπαράζ ανόδου.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παναγιώτου, Αναστασίου, Βλάχος (56′ λ.τ Δαχτυλίδης), Παπανικόλας, Καλύβας, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Τσιλιγκίρης (56′ Παυλής), Αρναρέλλης (78′ Ντρενογιάννης), Τριμμάτης (73′ Σταματάκης).

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης, Μουτίνιο, Μπαρμπόσα (60′ Μυτίδης), Μεχία, Χάμοντ, Πολέττο, Βήχος, Τζημόπουλος, Συμελίδης (75′ Βρακάς), Μπαχανάκ.

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ