Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Εποχή Έρικ Τεν Χαγκ (Video)

«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων χρόνων στον Άγιαξ, ο Έρικ απέδειξε ότι είναι από τους πιο πετυχημένους προπονητές στην Ευρώπη, παίζοντας ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο και δείχνοντας μεγάλη αφοσίωση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Στις συζητήσεις μας με τον Έρικ που οδήγησαν στην πρόσληψή του, μείναμε εντυπωσιασμένοι με το μακρόπνοο πλάνο του ώστε να επιστρέψει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο επίπεδο που θέλουμε να ανταγωνίζεται και με το κίνητρο και την αποφασιστικότητά του να το πετύχει.
Ευχόμαστε στον Έρικ καλή τύχη καθώς επικεντρώνεται στο να επιτύχει ένα επιτυχημένο τέλος της σεζόν στον Άγιαξ και ανυπομονούμε να τον καλωσορίσουμε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό το καλοκαίρι».

Αυτά ήταν τα λόγια του διευθυντή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζον Μέρτο, σχετικά με την ανακοίνωση του Έρικ Τεν Χάγκ ως πρώτου προπονητή στον πάγκο των «κόκκινων διάβολων», από το ερχόμενο καλοκαίρι μέχρι το 2025.

 

Από την πλευρά του ο 52χρονος Ολλανδός τεχνικός , δήλωσε τα εξής:

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η πρόσληψη από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είμαι ενθουσιασμένος για την πρόκληση που έχω μπροστά μου. Ξέρω καλά την ιστορία αυτού του μεγάλου κλαμπ και το πάθος των οπαδών του και είμαι απόλυτα αποφασισμένος να δημιουργήσουμε μια ομάδα ικανή να φέρει τις επιτυχίες που αξίζουν στη Γιουνάιτεντ. Θα είναι δύσκολο για μένα να φύγω από τον Άγιαξ μετά από τόσα φανταστικά χρόνια και μπορώ να διαβεβαιώσω τους φιλάθλους του πως θα είμαι απόλυτα αφοσιωμένος και συγκεντρωμένος στο να ολοκληρώσουμε την τρέχουσα σεζόν με επιτυχία προτού συνεχίσω στη Γιουνάιτεντ».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ