Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ντε Βινσέντι: «Ψάχνεται» για μεγάλο comeback στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime, ο 33χρονος ποδοσφαιρίστης φαίνεται πως ψάχνει για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ελλάδα.

Δείτε πιο κάτω αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Στα 33 του πλέον ο Τόμας Ντε Βισέντι και τελευταία του χρονιά φέτος στον ΑΠΟΕΛ. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και οι Κύπριοι δεν έχουν εκφράσει την παραμικρή πρόθεση να του ανανεώσουν το συμβόλαιο του. Ο… γνώριμος στα λημέρια μας Ντε Βισέντι, μαθαίνω ότι έχει αρχίσει εδώ και καιρό να ψάχνεται για επιστροφή στην Ελλάδα. Μόνο καλές αναμνήσεις έχει από την πενταετία που έπαιξε ποδόσφαιρο στα μέρη μας, σε Καλαμάτα, ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακό. Οι «κεραίες» μου έπιασαν ότι μετά τον Κόντε, ήθελε και εκείνος να επιστρέψει στη λίμνη των Ιωαννίνων. Άριστες οι σχέσεις του με την οικογένεια Χριστοβασίλη, αλλά μέχρι εκεί. Η οικογένεια, το σκέφτηκε, αλλά για πολύ λίγο.

Περίπτωση να κάνει κίνηση για τον Αργεντίνο το καλοκαίρι δεν υπάρχει. Θα γίνουν κάποιες δυνατές μεταγραφές, ειδικά αν αποχωρήσει ο Περέα και φέρει ζεστό χρήμα στα ταμεία, αλλά όχι με ποδοσφαιριστές σε τέτοια ηλικία. Θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα έχουν και μεταπωλητική αξία».

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ