Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Σούπα” το ματς της Τούμπας, ξεκαθαρίζει η πρόκριση στον επαναληπτικό (video)

Σε ένα πολύ “φτωχό” παιχνίδι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) με λίγες πραγματικά καλές στιγμές στο ματς. Γκολ του Μασούρα ακυρώθηκε νωρίς ενώ όλα θα ξεκαθαρίσουν στην ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης (27/04).

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 1ο λεπτό κατάφεραν να απειλήσουν με τον Μασούρα να μην προλαβαίνει σουτάρει έπειτα από μπαλιά του Ροντρίγκες και τον Πασχαλάκη να μπλοκάρει την μπάλα. Με το πέρας του πρώτου δεκαλέπτου ο Έλληνας μεσοεπιθετικός κατάφερε να σκοράρει όμως την στιγμή που πήρε την μπάλα από τον Ροντρίγκες ήταν οριακά εκτεθειμένος με το γκολ να ακυρώνεται για οφσάιντ. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο μισάωρο του αγώνα όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε ουσιαστικές ευκαιρίες με τον ΠΑΟΚ σιγά σιγά στην συνέχεια να ισορροπεί. Κατάφερε να απειλήσει με ένα δυνατό σουτ του Ζίβκοβιτς που έδιωξε ο Βατσλίκ με τον Κούρτιτς στην συνέχεια να κάνει άστοχο σουτ ενώ μέχρι το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου δεν απειλήθηκε καθόλου από τον αντίπαλο.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε ένα παιχνίδι τακτικής ενώ για τους γηπεδούχους ήταν ξεκάθαρο πως σκόπος ήταν να μην δεχθούν γκολ με τον νόμο του «έκτος έδρας γκολ» να είναι ακόμα σε ισχύ. Ο Μαντί Καμαρά απείλησε με ένα καλό σουτ στο 64′ για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα πολλά κόρνερ που κέρδισε με το 0-0 να παραμένει. Οι αλλαγές και των δύο ομάδων δεν κατάφεραν να δώσουν το κάτι παραπάνω στον αγώνα με την λευκή ισοπαλία να είναι το τελικό σκορ αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την ρεβάνς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς, Ζαμπά (66’ Μιτρίτσα), Μπίσεσβαρ, Άκπομ (79’ Ολιβέιρα)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά (87’ Κουντέ), Μασούρας (93’ Βρουσάι), Ροντρίγκες (79’ Καρβάλιο) , Τικίνιο (79’ Ελ Αραμπί)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ