Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Η κορυφή ξεκαθάρισε, η παραμονή όχι!

Αύριο Πρωτομαγιά διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Super League 2. Ένα πρωτάθλημα που θα ολοκληρωθεί με ξεκάθαρη την κορυφή στους δύο ομίλους (Βέροια, Λεβαδειακός) ενώ τεράστιο ενδιαφέρον θα υπάρχει στην ουρά της βαθμολογίας εκεί όπου τόσο σε Βορρά όσο και σε Νότο αρκετές ομάδες διεκδικούν την παραμονή τους την ύστατη στιγμή!

Βόρειος όμιλος:

Συνολικά πέντε ομάδες θα παλέψουν για τη σωτηρία τους στη SL2! Αυτές είναι οι: Θεσπρωτός (33β), Πιερικός (32β), Πανσερραϊκός (32β), Απόλλων Λάρισας (32β) και Καβάλα (31β). Δύο εξ’αυτών θα υποβιβαστούν στη Γ’Εθνική. Υπενθυμίζουμε ότι ήδη οι ομάδες που έχουν αποχαιρετήσει βαθμολογικά την κατηγορία είναι τα Τρίκαλα και ο Ολυμπιακός Βόλου.

Οι αγώνες της 34ης αγωνιστικής:

Απόλλων Πόντου – Θεσπρωτός

Βέροια – Καβάλα

Πανσερραϊκός – Νίκη Βόλου

Απόλλων Λάρισας – ΠΑΟΚ Β’

Ρεπό έχει ο Πιερικός

Νότιος όμιλος:

Συνολικά τέσσερις ομάδες θα αγωνιστούν για να σώσουν την κατηγορία! Αυτές είναι οι: Αστέρας Βλαχιώτη (35β), Ηρόδοτος (34β), ΟΦ Ιεράπετρας (34β), Διαγόρας (33β). Μία ομάδα εξ’αυτών θα υποβιβαστεί στη Γ’Εθνική. Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός Β’ (34β) δεν μπορεί να υποβιβαστεί! Ήδη στην παρακάτω κατηγορία μαθηματικά βρίσκονται οι Καραϊσκάκης Άρτας, Ζάκυνθος και Ρόδος.

Οι αγώνες της 34ης αγωνιστικής:

Ηρόδοτος – Αστέρας Βλαχιώτη

Αιγάλεω – Διαγόρας

ΟΦ Ιεράπετρας – Ζάκυνθος

 

 

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ