Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επαναπατρισμός ενόψει για Αλόνσο και Αθπιλικουέτα

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ισπανία οι δύο ακραίοι μπακ της Τσέλσι επιθυμούν να γυρίσουν στην πατρίδα τους το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Mundo Deportivo, η Μπαρτσελόνα έχει στα ραντάρ της τους δύο παίκτες στο πλαίσιο της ενίσχυσής της.

Αναμφίβολα, δεν είναι η πρώτη φορά που οι «μπλαουγκράνα» ασχολούνται με παίκτες της Τσέλσι τον τελευταίο καιρό. Εξάλου είναι γνωστό πως ο Κρίστενσεν έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό και θα μετακομίσει στη Βαρκελώνη ως ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι.

Ωστόσο, αν πιστέψουμε τα ισπανικά δημοσιεύματα δεν θα είναι ο μόνος που θα κάνει αυτό το δρομολόγιο. Τόσο ο Μάρκος Αλόνσο όσο και ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα επιθυμούν να αποχωρήσουν στο τέλος της σεζόν από το Λονδίνο. Αμφότεροι βλέπουν τα συμβόλαια τους να λήγουν το καλοκαίρι του 2023. Επομένως, εφόσον η Μπαρτσελόνα θέλει να τους κάνει δικούς της, θα πρέπει να συμφωνήσει με την Τσέλσι πρώτα.

Το συμβόλαιο του Αθπιλικουέτα ανανεώθηκε αυτόματα από τη στιγμή που συμπλήρωσε έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών φέτος. Όλα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή. Και αυτό διότι είναι άγνωστο το κατά πόσο ο Τούχελ υπολογίζει στις υπηρεσίες των δύο παικτών για την επόμενη σεζόν.

Επαφές έχουν ξεκινήσει ήδη. Τόσο με τους παίκτες όσο και με τους αξιωματούχους της Τσέλσι. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως στα ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα φιγουράρει εσχάτως και το όνομα του Λουκάκου. Μένει, λοιπόν, να δούμε αν και πόσοι παίκτες της Τσέλσι θα μετακομίσουν το καλοκαίρι στη Βαρκελώνη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ