Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-2: Μεγάλο διπλό Ευρώπης για το «τριφύλλι»

Λίγες ημέρες πριν τη φιέστα για το 47ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από το “Γ. Καραϊσκάκης” επικρατώντας με 2-1 επί της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Το σκορ άνοιξε ο Παλάσιος στο 15′, ο Σένκεφελντ στο 54′ έγραψε το 0-2 για να διαμορφώσει το αποτέλεσμα στο 71′ ο Τικίνιο και ενώ είχαν κοντά ένα μισάωρο με τις καθυστερήσεις μπροστά τους οι ερυθρόλευκοι για να ισοφαρίσουν, δεν απείλησαν καθόλου και μοιραία έχασαν.

Έτσι τη φετινή σεζόν οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να νικήσουν ούτε μία φορά τον “αιώνιο” αντίπαλο τους. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους «πράσινους» στην έδρα του Ολυμπιακού έπειτα από 8 χρόνια.

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-2

Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης

Διαιτητής: Ρόι Ραϊνσράιμπερ (Ισραήλ)

Σκόρερ: 10′ Παλάσιος, 54′ Σέκενφελντ, 71′ Τικίνιο

Κίτρινες: Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ελ Αραμπί – Ιωαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Ρούμπεν, Σάρλια, Μπρινιόλι

Οι Συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος (46’ Σισέ), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (79’ Κανέ), Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά (46’ Τικίνιο), Γκάρι Ροντρίγκες (64’ Βαλμπουενά), Λόπες (79’ Μασούρας), Ελ Αραμπί.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Σάρλια, Σάντσες, Κουρμπέλης (77’ Χουάνκαρ), Αλεξανδρόπουλος (46’ Ρούμπεν), Βιγιαφάνιες, Παλάσιος (63’ Βιτάλ), Αϊτόρ (63’ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (23’ λ. τρ. Καρλίτος).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ