Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τελικός League Cup σαν… Σούπερ Καπ!

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κοντράρονται απόψε (19:15, Live Streaming sdna.gr) στο κλειστό του ΟΑΚΑ με τον νικητή να κατακτά το τρόπαιο του League Cup «Νίκος Σαμαράς».

 

Οι «Ασπρόμαυροι» μετά την επικράτησή τους στην Πυλαία την περασμένη Δευτέρα στο τάι-μπρέικ πήραν μικρό προβάδισμα και δε θα είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν μετά το τέλος του αγώνα μόνο σε περίπτωση καθαρής νίκης του Παναθηναϊκού (3-0 ή 3-1 σετ) ή αν το «τριφύλλι» επικρατήσει επίσης με 3-2 και πάρει και το χρυσό σετ που θα ακολουθήσει στους 15 πόντους.

Οι δύο μονομάχοι έχουν ήδη προσθέσει στην τροπαιοθήκη τους από έναν ακόμη τίτλο τη φετινή σεζόν, με τους Θεσσαλονικείς να ανακηρύσσονται Κυπελλούχοι Ελλάδος και την αθηναϊκή ομάδα να κατακτά το πρωτάθλημα στους Τελικούς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Προβλήματα τραυματισμών ή άλλων απουσιών δεν αντιμετωπίζουν οι προπονητές των δύο αντιπάλων Δημήτρης Ανδρεόπουλος και Γιάννης Καλμαζίδης, οπότε όσοι βρεθούν στο ΟΑΚΑ αλλά και όσοι παρακολουθήσουν μέσω διαδικτύου την αναμέτρηση, περιμένουν να δουν άλλον ένα συναρπαστικό αγώνα ανάμεσα σε δύο εκ των κορυφαίων ομάδων της χώρας μας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ