Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Μία πρόσληψη και μία αποχώρηση!

 

Πανσερραϊκός:

Τον καινούριο προπονητή ανακοίνωσε η ΠΑΕ του συλλόγου, η οποία ευελπιστεί τη νέα χρονιά τα «λιοντάρια» να παρουσιάσουν ένα αξιόλογο και μαχητικό σύνολο με υψηλότερους στόχους! Άμεσος συνεργάτης του προπονητή Ελευθερόπουλου θα είναι ο Στέλιος Βενετίδης!

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την επίτευξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο, που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, για τα επόμενα δύο χρόνια. Άμεσος συνεργάτης στο τεχνικό επιτελείο του Πανσερραϊκού, ανακοινώνεται ο Στέλιος Βενετίδης. Καλώς ορίσατε στην οικογένεια του Πανσερραϊκού και καλή επιτυχία».

Εργοτέλης:
Η κρητική ΠΑΕ έλυσε τη συνεργασία της με τον προπονητή Νίκο Μπαδήμα, ο οποίος κατάφερε τη φετινή σεζόν να διατηρήσει στην κατηγορία την ομάδα και να αναδείξει αρκετούς παίκτες από την ακαδημία του συλλόγου.

 

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Μπαδήμα. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στην ομάδα μας στην δύσκολη σεζόν που πέρασε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ