Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Κοζάνη φέρνει τα πάνω-κάτω;

Η ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας πρόσφατα προσέφυγε στο CAS (Ευρωπαϊκό Αθλητικό Δικαστήριο) προκειμένου να μπλοκάρει τα μπαράζ της Γ’Εθνικής, ζητώντας τη δικαίωσή της έτσι ώστε να συμμετάσχει στους αγώνες στη θέση του Μακεδονικού. Υπενθυμίζουμε ότι η Κοζάνη είχε καταλάβει την 1η θέση στον 2ο όμιλο, ωστόσο έπειτα από ένσταση στο εφετείο της ΕΠΟ, ο Μακεδονικός ήταν αυτός που πήρε το «εισιτήριο» για τα μπαράζ!

Το CAS λοιπόν ύστερα από τη χθεσινή του γνωμοδότηση (27/5), ενέκρινε τα ασφαλιστικά μέτρα που ζήτησε η Κοζάνη και ενημέρωσε την ΕΠΟ να μην επικυρώσει τη βαθμολογία των μπαράζ ανόδου μέχρι να γίνει η αναψηλάφηση της υπόθεσης από την επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ!!!
Απεναντίας οι διοικούντες του Μακεδονικού επισημαίνουν ότι η απόφαση του CAS δικαιώνει εν μέρει εκείνους!! Κι αυτό, διότι δεν υπάρχει καμία επίσημη αναφορά από το Ευρωπαϊκό δικαστήριο όσον αφορά την αποβολή του Μακεδονικού από τα μπαράζ!
Κοινώς; Ακόμα ένα μπάχαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
Το «φίδι από την τρύπα» καλείται πλέον να βγάλει η ΕΠΟ, ενώ σήμερα θα διεξαχθεί κανονικά η 4η αγωνιστική των play-off ανόδου!!

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ