Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Ρεάλ δεν πτοείται και επιμένει «γαλλικά»

Η Ρεάλ Μαδρίτης πάτησε ξανά την κορυφή της Ευρώπης και άπαντες στο στρατόπεδο της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.  Οι «μερένγκες» στοχεύουν στην ενίσχυσή τους με φόντο την επόμενη χρονιά.

Έπειτα από την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση του Εμπαπέ για τους Μαδριλένους, επικράτησε ένας πανικός. Ο εγωισμός του Φλορεντίνο Πέρεθ αλλά και γενικότερα του οργανισμού πληγώθηκε σε μεγάλο βαθμό. Κάτι που φάνηκε και στα πλαίσια του τελικού με οπαδούς της Ρεάλ να κρατούν φανέλες του Εμπαπέ και να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του.

Ωστόσο, η κατάκτηση του τροπαίου αποτέλεσε βάλσαμο και επανέφερε τα χαμόγελα στην ισπανική πρωτεύουσα. Κατά συνέπεια, όλοι ατενίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία και ξεκινούν την προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας για την επόμενη χρονιά. Αρχικός στόχος, λοιπόν, η απόκτηση του Αουρελιέν Τσουαμενί από τη Μονακό.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ξεχώρισε στην φετινή πορεία των Μονεγάσκων και ως εκ τούτου έχει μπει στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ευρώπης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ρεάλ έχει καταθέσει ήδη πρόταση στη Μονακό ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 100, εάν συμπεριλάβουμε και τα μπόνους επίτευξης στόχων του παίκτη.

Όπως αναφέρει το RMC, οι συζητήσεις ξεκίνησαν εδώ και καιρό και οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Επιπλέον, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής γνωστοποίησε στην διοίκηση της Μονακό, πως επιθυμεί να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Παρί. Στο Πριγκιπάτο, βλέποντας την στάση του παίκτη αλλά και το ύψος της προσφοράς των «μερένγκες», σκοπεύουν να απαντήσουν θετικά και η μεταγραφή να πάρει σάρκα και οστά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ