Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Σε τροχιά επιστροφής ο Λουκάκου

Η Ίντερ έχασε τα σκήπτρα στην Ιταλία από την συμπολίτισσα Μίλαν. Όπως είναι φυσιολογικό, αυτό έχει πεισμώσει τους ανθρώπους των «νερατζούρι». Οι ίδιοι θα κάνουν ότι περνά απ’ το χέρι τους για να επιστρέψουν στην κορυφή. Έτσι ξεκινά η προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας αρχής γενομένης από την επίθεση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ιταλία, η Ίντερ έχει σε πρώτο πλάνο την επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου στο Μιλάνο. Μπορεί το όνομα της ομάδας τελευταία να έχει εμπλακεί σε σενάρια που αφορούν τον Πάολο Ντιμπάλα και την μετακίνηση του στους «νερατζούρι». Ωστόσο, ο Αργεντινός μπαίνει προσωρινά στην άκρη και όλοι πέφτουν πάνω στον Λουκάκου. Εφόσον τουλάχιστον πιστέψουμε όσα γράφουν οι Ιταλοί.

Επιπλέον, η Corriere dello Sport υποστηρίζει πως η Ίντερ αναζητεί τον τρόπο επιστροφής του παίκτη στην Ιταλία μιας και στην Τσέλσι δεν διένυσε την καλύτερη περίοδό του. Στο Λονδίνο ο Λουκάκου δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να βρει τον καλό του εαυτό. Συνεπώς είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι. Θυμίζουμε πως ο Βέλγος στράικερ μετακόμισε στην Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι από την Ίντερ έναντι 113 εκατομμυρίων.

Σε αυτό το σημείο αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι πρώτος και κύριος στόχος της Ίντερ για την επίθεση, είναι ο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός έμεινε ελεύθερος από τη Γιουβέντους και ήδη απασχολεί πολλές ομάδες. Στην γειτονική μας χώρα, Ίντερ και Ρόμα ερίζουν για την απόκτησή του χωρίς να μπορούμε όμως να πούμε ποιος έχει το προβάδισμα. Με το βλέμμα να στρέφεται στον Λουκάκου πάντως, η περίπτωση του πάει πιο πίσω. Τουλάχιστον όσον αφορά την ομάδα του Μιλάνου.

Παρ’ όλα αυτά, το σενάριο απόκτησης και των δύο είναι υπαρκτό. Αυτό είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το μέλλον του Λαουτάρο Μαρτίνεζ. Ο επιθετικός της Ίντερ μοιάζει ακλόνητος αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν εάν φτάσει πρόταση στα γραφεία της ομάδας για μεταγραφή του. Αν μη τι άλλο ένα δίδυμο Λουκάκου-Ντιμπάλα δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο. Το ενδεχόμενο που τους θέλει και τους τρεις μαζί στην κορυφή της επίθεσης της ομάδας δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες τη δεδομένη στιγμή.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ