Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άρης: Στο επίκεντρο οι μεταγραφικές συζητήσεις και στο βάθος το Σοχάου της Αυστρίας

Μπορεί η φετινή σεζόν να έχει ολοκληρωθεί και οι παίκτες του Άρη να βρίσκονται σε διακοπές, όμως οι υπεύθυνοι στο στρατόπεδο των «κιτρίνων» τρέχουν ήδη την επόμενη χρονιά τόσο σε μεταγραφικό επίπεδο όσο και στην προετοιμασία της ομάδας που θα γίνει επί Αυστριακού εδάφους.


 

Ο Άρης θα ξεκινήσει την προετοιμασία του στην Αυστρία και θα βρίσκεται εκεί από τις 27 Ιουνίου μέχρι τις 7 Ιουλίου.
Η ομάδα επί Αυστριακού εδάφους θα δώσει εκτός απροόπτου 3 φιλικά παιχνίδια και ήδη γίνονται συζητήσεις για τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν οι «κίτρινοι».

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι της ομάδας, ο πρόεδρος του Άρη κ. Καρυπίδης μαζί με τον προπονητή κ. Χερνάν Μπούργκος βρίσκονται από χθες στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Μαδρίτη, όπου είχαν επαφές με τους ανθρώπους της Ατλέτικο.
Πιο συγκεκριμένα, οι δύο άντρες της ΠΑΕ Άρης συναντήθηκαν με τον τεχνικό διευθυντή της Ατλέτικο Μαδρίτης Αντρέα Μπέρτα, για να συζητήσουν πιθανές μεταγραφικές κινήσεις για τους «κιτρίνους» λόγω και της πολύ καλής που διατηρεί ο Χερνάν Μπούργκος με τους «ροχιμπλάνκος».
Επίσης, συζητήθηκε και η διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα μεταξύ του Άρη και της Ατλέτικο τον ερχόμενο Νοέμβριο στο πλαίσιο της διακοπής των Πρωταθλημάτων λόγω του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Κλείνοντας, να πούμε πως οι άνθρωποι του Άρη εκτός από παίκτες της Ατλέτικο, έχουν σημειώσει στην αντζέντα τους και άλλους ποδοσφαιριστές από την Ιβηρική Χερσόνησο. Στο μεταγραφικό κάδρο λοιπόν του Άρη, έχουν τοποθετηθεί τόσο ο Μίκα Μαρμόλ όσο και ο Σάντι Ράμος. Αμφότεροι είναι κεντρικοί αμυντικοί και μάλιστα αριστεροπόδαροι και θα ήταν ιδανικοί όσον αφορά την  τριάδα στα στόπερ που θέλει να εφαρμόσει ο Χερνάν Μπούργκος.

Ο Σάντι Ράμος είναι Αργεντινός που ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς έχοντας συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο, ενώ ο Μίκα Μαρμόλ αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα Β’ έχοντας συνολικά 36 συμμετοχές και ένα γκολ.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ