Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα των τελικών της Stoiximan Basket League

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός το Σάββατο το βράδυ ρίχνονται για ακόμη μια φορά στην μάχη του τίτλου για το φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League. Οι Πηραιώτες έχουν πλεονέκτημα έδρας στην σειρά και όλα τα παιχνίδια θα γίνουν στις 21:00.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι οι δύο φετινοί φιναλίστ που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει το Σάββατο το βραδύ (ΣΕΦ, ΕΡΤ3, 21:00) και οι επόμενοι ,με τρείς μέρες διαφορά με το πλεονέκτημα έδρας να ανήκει στον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα δυσκολεύτηκε να περάσει στους τελικούς. Στην προημιτελική φάση κέρδισε με δυο νίκες τον Άρη ,αλλά στα ημιτελικά η Λάρισα φάνηκε πολύ ανταγωνιστικός αντίπαλος . Με τρείς νίκες στο ΟΑΚΑ και σε πέμπτο παιχνίδι κατάφερε να ανακάμψει αυτό το εμπόδιο μετρώντας ενδιάμεσα δυο ήττες στην Λάρισα.

Απο την άλλη η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε σχετικά άνετα την πρόκριση στους φετινούς τελικούς. Με δύο νίκες επι του Περιστερίου στα προημιτελικά και με τρείς νίκες επι του Προμηθέα Πατρών παίζοντας πολύ ελκυστικό μπάσκετ βάζοντας πάνω απο 100 πόντους και στους τρείς αγώνες δείχνει έτοιμός για αυτήν την νέα σειρά.

Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός έχει να βρεθεί σε τελικούς της Α΄1 απο το 2018 όταν είχε αποφασιστεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α΄2 ,φεύγοντας στα ημιτελικά του ημίχρονου σε έναν αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ σε αγώνα του 2019.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • 11/6: Game 1 Ολυμπιακός -Παναθηναϊκός 21:00 (ΕΡΤ3)
  • 14/6: Game 2 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 21:00 (ΕΡΤ3)
  • 17/6: Game 3 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 21:00 (ΕΡΤ3)
  • 20/6: Game 4 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 21:00 (ΕΡΤ3) – αν χρειαστεί
  • 22/6: Game 5 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 21:00 (ΕΡΤ3) – αν χρειαστεί
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ