Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Μετακομίζει στο Ισραήλ για λογαριασμό της Μακάμπι Χάιφα ο Ντάνιελ Σούντγκρεν

Μετά από 3 χρόνια παρουσίας του στον Άρη θεσσαλονίκης, ήρθε ο ώρα για τον Σουηδό αμυντικό Ντάνιελ Σούντγκρεν να αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη καθώς λήγει το συμβόλαιό του με τους «κιτρίνους» και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.


 

Επόμενος προορισμός για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν θα αποτελέσει το Ισραήλ και πιο συγκεκριμένα η Μακάμπι Χάιφα. Ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με την ισραηλινή ομάδα και απομένουν πλέον μόνο τα τυπικά για την ανακοίνωση της συνεργασίας τους. Μάλιστα, η Μακάμπι την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League κάτι που ίσως να βοήθησε και τον ίδιο τον Σουηδό να επιλέξει την συγκεκριμένη ομάδα.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Σούντγκρεν σε σουηδικά μέσα για την επόμενη ομάδα του είπε τα εξής :
«Υπάρχουν κάποιες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον, αλλά η Χάιφα μου έδειξε το μεγαλύτερο. Μοιάζει με ένα σπουδαίο κλαμπ με ζεστούς οπαδούς», είπε αρχικά ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:
«
Είναι μία ωραία πόλη κι έχω μόνο καλά λόγια να πω γι’ αυτούς. Κι εγώ ενδιαφέρομαι περισσότερο για τη Χάιφα».

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στο Ισραήλ ο παίκτης για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για ένα ή δύο ακόμη χρόνια με τους πρωταθλητές της χώρας.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ