Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Πιο εύστοχη και «βλέπει» παραμονή!

Βέροια – Λαμία 1-2

Πιο εύστοχη αποδείχτηκε στο πρώτο μπαράζ η ομάδα της Λαμίας και χωρίς να εντυπωσιάσει πήρε μια σπουδαία νίκη μέσα στη Βέροια, που την βάζει πλέον σε θέση οδηγού στην υπόθεση παραμονής στη Super League 1! Αντιθέτως οι Βεροιώτες, αν και έχασαν σωρεία ευκαιριών, έφυγαν ηττημένοι και πλέον η υπόθεση άνοδος απομακρύνεται!
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με καρφωτή κεφαλιά του Μπεχαράνο! Η Βέροια στη συνέχεια πίεσε την άμυνα της Λαμίας και στο δεύτερο ημίχρονο (στο 78’) ο Πασάς με σουτ έφερε το ματς στα ίσα! Η ομάδα της Φθιώτιδας όμως δεν πτοήθηκε από την ισοφάριση και με τον έμπειρο Μανούσο στο 82’ σημείωσε το δεύτερό της γκολ «γράφοντας» το 1-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Ο επαναληπτικός αγώνας μπαράζ μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στη Λαμία το Σάββατο στις 18 Ιουνίου.
Βέροια: Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Δημόπουλος, Μαραγκός, Πεταυράκης, Κάτσε (81′ Οικονόμου), Γαβριηλίδης (77′ Μπλέτσας), Μούργος (81′ Καπνίδης), Φοφανά (59′ Κούατενγκ), Γιακουμάκης, Πασάς
Λαμία: Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης (57′ Νούνιες), Μανούσος (88′ Προβυδάκης), Ταϊρόν (46′ Ρόμανιτς), Καραμάνος, Μαρτίνεθ, Σιμόν, Μπεχαράνο (70′ Γκέντσογλου)
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ