Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γ.Σ. Προσοτσάνης: Ο Φώτης Χατζηκυριάκου συνεχίζει στο τιμόνι της δραμινής ομάδας

Μετά το τέλος των περιφερειακών μπαράζ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και την 4η θέση που κατέλαβε η ομάδα της Προσοτσάνης, κατά τη χθεσινή ημέρα ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας του προπονητή Φώτη Χατζηκυριάκου με την ομάδα.


Ο κόουτς Φώτης Χατζηκυριάκου θα κάτσει για 4η συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο της Προσοτσάνης, καθώς ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2019 με πολλές φιλοδοξίες και στόχους για τον συγκεκριμένο σύλλογο.

Ο 48χρονος προπονητής γεννημένος στις 28.05.1974 έχει αφήσει το στίγμα του στην ομάδα της Προσοτσάνης με την μέχρι τώρα πορεία του να δείχνει άκρως θετική. Τη φετινή χρονιά κατέκτησε το Πρωτάθλημα στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ.Δ. και οδήγησε την ομάδα μέχρι τα περιφερειακά μπαράζ της Γ Εθνικής και ένα βήμα πριν την άνοδο στη Γ Εθνική, καθώς η ομάδα τερμάτισε στην 4η θέση.

Στον πάγκο της Προσοτσάνης έχει καθίσει σε 62 επίσημες αναμετρήσεις με 41 κερδισμένα παιχνίδια, 10 ισοπαλίες και μόλις 11 ήττες, με συντελεστή τερμάτων για την ομάδα 123:51.

Στο πλάι του και τη νέα χρονιά θα βρίσκεται φυσικά ο 41χρονος βοηθός προπονητή – γυμναστής Σπύρος Ξανθόπουλος με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις, δημιουργώντας έτσι ένα πολύ καλό δίδυμο στον πάγκο των «ροχιμπλάνκος».

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γ.Σ Προσοτσάνης μέσω των social media : 

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι Προσοτσάνη Γ.Σ. και Φώτης Χατζηκυριάκου θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρονιά!
Πέραν της ξεκάθαρα επιτυχημένης πορείας σε πρωτάθλημα Δράμας και περιφερειακά μπαράζ, οι σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί είναι κάτι παραπάνω από σχέσεις απλών συνεργατών. Τα ίδια ισχύουν φυσικά και για τον γυμναστή μας Σπύρο Ξανθόπουλο, ο οποίος θα αποτελεί μέλος της μεγάλης μας οικογένειας για ακόμη έναν χρόνο
».

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ