Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κάιλ Χάινς: Υπόγραψε νέο συμβόλαιο με την Αρμάνι Μιλάνο

Κάιλ Χάινς και Αρμάνι Μιλάνο συνεχίζουν για ακόμη μια χρονία μαζί καθώς ο Αμερικανός ψηλός επέκτεινε το συμβόλαιο του έως το το 2023, όντας για τρίτη σερί σεζόν στην ομάδα της Ιταλίας .

Ο Κάιλ Χάινς θα βρίσκεται και την νέα χρονία στο Μιλάνο όπως ανακοίνωσε χθες ο γενικός διευθυντής της Αρμάνι Μιλάνο , Χρήστος Σταυρόπουλος, στην συνέντευξη τύπου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματός .

Ο Κάιλ Χάινς σε αυτά τα δύο χρόνια με τη φανέλα της Μιλάνο πέρα από τη συμμετοχή και την πρόκριση στο περυσινό Final Four της Κολωνίας, κατέκτησε το φετινό Πρωτάθλημα Ιταλίας, δύο σερί Κύπελλα (2021-22), αλλά και το εγχώριο Σούπερ Καπ της σεζόν 2020/21.

Ο 36χρονος Αμερικανός σέντερ ολοκλήρωσε τη δεύτερη χρονιά του στην ιστορική Ολίμπια, που είναι ο πέμπτος σταθμός της τεράστιας καριέρας του μετά από την Βερόλι, την Μπάμπεργκ, τον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στη σεζόν 2021/22 ο Χάινς είχε 8 πόντους από 63% στο δίποντο και 67% στις βολές, μαζί με 5.3 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 11.8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 23:47 συμμετοχής σε 36 αγώνες της EuroLeague (21 συμμετοχές στην αρχική πεντάδα).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ