Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Εξετάζει τους Βιτάο, Πλάνιτς και Γιόνσον η ΑΕΚ!

Γενς Γιόνσον, Μπόγκνταν Πλάνιτς και Βιτάο βρίσκονται στο ραντάρ της ΑΕΚ με στόχο να ενισχύσει το κέντρο και την άμυνα της.

Τις περιπτώσεις τριών νέων ονομάτων που εξετάζει η ΑΕΚ, έφερε στην “φόρα” η “Ώρα των σπορ”. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, η “Ένωση” έχει καταλήξει σε τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα προσπαθήσει να εντάξει στο δυναμικό της, με στόχο την ενίσχυση στην άμυνα και στα χαφ.

Αρχικά για το κέντρο της άμυνας εξετάζονται δύο ποδοσφαιριστές. Ο πρώτος είναι ο 30χρονος Μπόγκνταν Πλάνιτς, που είχε απασχόλησε ξανά στο παρελθόν την ΑΕΚ, αλλά εν τέλει δεν τον απέκτησε, με αποτέλεσμα να καταλήξει στον Βράνιες. Ο Σέρβος στόπερ αγωνίζεται στην Μακάμπι Χάιφα, έχοντας μια γεμάτη σεζόν και συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με την ομάδα από το Ισραήλ.

Ο δεύτερος στόπερ που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της η ΑΕΚ, είναι ο Βιτάο της Σαχτάρ Ντονέτσκ. Λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, ο 22χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός αγωνίστηκε με την φανέλα της Ιντερνατιονάλ τους τελευταίους μήνες. Όμως τα δικαιώματα του ανήκουν στην ουκρανική ομάδα, που τον απέκτησε από την Παλμέιρας για 4 εκ. ευρώ.

Η τρίτη και τελευταία περίπτωση που κοιτάζει η ΑΕΚ, αφορά το κέντρο της. Ο Γενς Γιόνσον, μένει ελεύθερος από την Κάντιθ και φαίνεται να απασχολεί την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Την περσινή σεζόν μέτρησε 24 συμμετοχές συνολικά (La Liga και Κύπελλο), ενώ έχει περάσει από τις Λίσενγκ, Άαρχους, Βίμπι και την τουρκική Κόνιασπορ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ