Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024

Πέθανε ο Τάκης Πανελούδης , πρώην μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών άφησε σήμερα ο Τάκης Πανελούδης , άλλοτε μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που επι των ημερών του η ομάδα γνώρισε σημαντικές διακρίσεις .

Ο παλαιός μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Τάκης Πανελούδης έφυγε σε ηλικία 72 ετών απο την ζωή .Το όνομα του είναι συννεφιασμένο με μεγάλες επιτυχίες για την ομάδα της Θεσσαλονίκης απο το 1990 έως το 2000.

Ο Πανελούδης αποτέλεσε πρόσωπο μείζονος σημασίας για τα κοινά του Δικεφάλου στη δεκαετία του 1990 και του 2000, έχοντας συνδέσει το όνομά του με την πρόσληψη του Ντούσαν Ίβκοβιτς (σε συνεργασία με τον Νίκο Βεζυρτζή), με τον οποίο μάλιστα στην πορεία έγινε κουμπάρος.

Επίσης, ήταν αυτός που έδωσε το χρίσμα στον Μπάνε Πρέλεβιτς για τη θέση του προπονητή της ομάδας. Επί των ημερών του, φόρεσαν τη φανέλα του ΠΑΟΚ ως νεαροί αθλητές, ο Κώστας Βασιλειάδης, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, οι οποίοι μέσω του Δικεφάλου απογείωσαν την καριέρα τους.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Τάκη Πανελούδη:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Τάκη Πανελούδη, που “έφυγε” σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών. Ένας διοικητικός παράγοντας, που συνέδεσε τη ζωή του με τον ΠΑΟΚ. Διετέλεσε παράγοντας στην ποδοσφαιρική ομάδα, υπήρξε ενεργό μέλος των διοικήσεων του ΑΣ ΠΑΟΚ στη δεκαετία του ’80, αλλά και του ’90, στα καλύτερα χρόνια της ομάδας μπάσκετ, ενώ για περίπου τέσσερα χρόνια ήταν και πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκλιπόντος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει“.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ