Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Προμηθέας Πάτρας : Συνεχίζει για άλλον έναν χρόνο ο Μάκης Γιατράς

Προμηθέας Πατρών και Μάκης Γιατράς θα πορευτούν μαζί και την νέα σεζόν όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Υπενθυμίζεται πώς είναι πάρα πολλά χρόνια στον συγκεκριμένο σύλλογο όπως και ο Χρήστος Σερέλη του Λαυρίου .

Ο Μάκης Γιατράς συνεχίζει και την νέα χρόνια στον πάγκο του Προμηθέα καθώς τα βρήκαν σε όλα για την επέκταση του συμβολαίου του. Είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής και επι των ημερών του η ομάδα έζησε τις πιο λαμπρές τις μέρες.

Ο Προμηθέας Πατρών θα αγωνιστεί και στο Eurocup και την νέα σεζόν ενώ ο Γιατράς είναι και προπονητής απο φέτος της Εθνικής νέων ανδρών που έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία στην Πάτρα .

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα για τον Μάκη Γιατρά:

“Η ΚΑΕ Προμηθέας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Μάκη Γιατρά, ο οποίος θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Συλλόγου μας και για την αγωνιστική σεζόν 2022-23.

Ο κόουτς Γιατράς επέστρεψε στον πάγκο του Προμηθέα τον Απρίλιο του 2022, με την ομάδα μας να κατακτά στο τέλος της σεζόν την 3η θέση της Stoiximan Basket League.

Στο παρελθόν, ο Αχαιός προπονητής έχει οδηγήσει τον Σύλλογο στην κατάκτηση ενός Super Cup (2020), στους τελικούς του πρωταθλήματος (2018-19), καθώς και σε δύο τελικούς κυπέλλου (2020, 2021).

Ευχόμαστε στον Μάκη Γιατρά να εκπληρώσει όλες του τις φιλοδοξίες και να οδηγήσει τον Προμηθέα σε ακόμα περισσότερες επιτυχίες.”

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ