Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σλάβια Πράγας-Ολυμπιακός 1-1: Μοιρασιά με βελτιωμένη εικόνα

Μια ακόμα ισοπαλία για τον Ολυμπιακό στα φιλικά προετοιμασίας στην Αυστρία καθώς οι Πειραιώτες έμειναν στο 1-1 με τη Σλάβια Πράγας, δείχνοντας ένα καλό πρόσωπο στο πρώτο μέρος με πίεση ψηλά και έλεγχο του αγώνα και ένα μέτριο στο δεύτερο που δεν απείλησαν ιδιαίτερα πλην μιας φάσης με τον Μασούρα, με τους Τσέχους να έχουν το πάνω χέρι αλλά χωρίς να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση στα καρέ των Πειραιωτών. 

Σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν ο Ρέαμπτσιουκ στο 34′ για να ισοφαρίσει ο Ουσού στο 43′ με σουτ που κόντραρε στον Κουντέ και κατέληξε στα δίχτυα του Τζολάκη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έδειξε να έχει καλή διάθεση για να βγάλει ωραία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Πίεσε την αντίπαλό του, έτρεξε και γενικότερα είχε και καλή κίνηση της μπάλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης έπεσε κάπως ο ρυθμός, ιδιαίτερα από το 61′ και μετά όποτε και άλλαξε όλη η ομάδα για τον Ολυμπιακό. Μόνο ο Τζολάκης ήταν αυτός ο οποίος «έβγαλε» όλο το 90λεπτο.

Παρόλα αυτά όμως η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να δημιουργήσει κάποιες φάσεις, χωρίς όμως να έρθει το γκολ της φιλικής νίκης.

Από τα σημαντικά του δεύτερου μέρους, ήταν η χρησιμοποίηση των Ζινκερνάγκελ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, οι οποίοι πραγματοποίησαν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ρέαμπτσιουκ (61′ Κούτρης), Μανωλάς (61′ Παπαδόπουλος), Μπαγκαλιάνης (46′ Σισέ), Άβιλα (46′ Ανδρούτσος), Εμβιλά (61′ Κανέ), Κούντε (61′ Μπουχαλάκης), Αγκ. Καμαρά (61′ Ζινκερνάγκελ), Ραντζέλοβιτς (46′ Καρβάλιο), Μασούρας (61′ Αμπ. Καμαρά), Ελ Αραμπί (61′ Τικίνιο).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ