Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Ριτσάρλισον

Έτοιμος να αλλάξει φανέλα είναι ο Ριτσάρλισον μιας και η Τότεναμ συμφώνησε με την Έβερτον για την μεταγραφή του. Μόνο τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, η οποία θα φτάσει τα 58.000.000 ευρώ.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια στο «Γκούντισον Παρκ», ο Ριτσάρλισον είναι έτοιμος να μετακομίσει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τότεναμ. Οι δύο ομάδες είναι εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις για τον παίκτη. Επομένως όλα δείχνουν ότι αυτές θα έχουν αίσιο τέλος.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι στην κορυφή της λίστας με τους παίκτες που έχει ζητήσει ο Αντόνιο Κόντε για την Τότεναμ. Από την πλευρά τους, η διοίκηση των «σπιρουνιών» κάνει ό,τι μπορεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του. Άλλωστε αυτό είναι κάτι που κέρδισε ο Ιταλός προπονητής με την πορεία της Τότεναμ στο πρωτάθλημα από την άφιξή του και μετά.

Από την άλλη η Έβερτον πρέπει να ευθυγραμμιστεί με τους κανόνες Κέρδους και Βιωσιμότητας της Premier League πριν από το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς. Τα «ζαχαρωτά» είναι υπό πίεση και έχουν ανάγκη να πουλήσουν παίκτες προκειμένου να εναρμονιστούν με τους κανόνες. Ο Ριτσάρλισον είναι ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά τους στοιχεία. Αμφότερες οι πλευρές φιλοδοξούν την ολοκλήρωση του «deal» το συντομότερο δυνατό.

Οι δύο ομάδες είναι εδώ και καιρό σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και την Πέμπτη (30/6) βρήκαν τη χρυσή τομή. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο : «Η Τότεναμ απέκτησε τον Ριτσάρλισον με κανονική μεταγραφή. Έχουν πέσει οι πρώτες υπογραφές στα συμβόλαια με την Έβερτον μετά από πλήρη συμφωνία σε προσωπικούς όρους. Το κόστος της μεταγραφής αγγίζει το ποσό των 57.800.000 ευρώ σταθερά ενώ θα υπάρχουν και μπόνους. Αυτή τη στιγμή ο Ριτσάρλισον είναι καθοδόν για να περάσει ιατρικά τεστ στην Βραζιλία.»

Επιπρόσθετα είναι άξιο αναφοράς πως η Τότεναμ θα καταβάλλει το ποσό των 11,5 εκατομμυρίων ευρώ σαν μπόνους στην Έβερτον. Από την πλευρά του ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα του Λονδίνου για τους όρους του συμβολαίου του. Για τον Ριτσάρλισον έδειξε ενδιαφέρον και η Τσέλσι χωρίς ωστόσο να κάνει κάποια κίνηση εντέλει.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ